Tarih: 19.07.2022 13:04

2. Dönem Kayıtları Başladı

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarında 2. dönem kayıtları başladı. Etkinlik ile 6-15 yaş arasındaki çocuklara; yüzme, futbol, satranç, tenis, voleybol, jimnastik, basketbol, özel sporcular, okçuluk ve masa t

2. Dönem Kayıtları Başladı

2. Dönem Kayıtları Başladı

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarında 2. dönem kayıtları başladı. Etkinlik ile 6-15 yaş arasındaki çocuklara; yüzme, futbol, satranç, tenis, voleybol, jimnastik, basketbol, özel sporcular, okçuluk ve masa tenisi gibi toplam 10 branşta ücretsiz kurslar verilecek.

 

Silivri Belediyesi tarafından ilçede yaşayan öğrencilerin yaz tatillerinde sporla iç içe olması amacıyla düzenlenen ve 1. dönemi tamamlanmak üzere olan ücretsiz Yaz Spor Okullarında 2. dönem kayıtları başladı. 15 Temmuz 2022’de başlayan kayıt başvuruları 24 Temmuz 2022 Pazar gününe kadar devam edecek. Yaz Spor Okullarında eğitimlerin başlayacağı tarih ise 25 Temmuz 2022 Pazartesi olarak belirlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Silivri Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarına 6-15 yaş aralığındaki tüm çocuklar katılım sağlayabilecek. Etkinlik ile öğrencilere; futbol, yüzme, satranç, tenis, voleybol, jimnastik, basketbol, özel sporcular, okçuluk ve masa tenisi gibi toplam 10 branşta ücretsiz kurslar verilecek. Yaz Spor Okullarında eğitimler 19 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Biz, Silivri’de yaşayan her çocuğumuzun kültürle, sanatla ve sporla bezenmesini kendisine şiar edinmiş bir belediyeyiz. Bu amaçla hayata geçirdiğimiz projelerden bir tanesi olan Yaz Spor Okullarında 1. dönemin hemen ardından 2. döneme başlıyoruz. Yaz okullarında çocuklarımız 10 ayrı branşta hem eğitim alabiliyor hem de keyifle spor faaliyetlerini gerçekleştirebiliyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora, sporcuya, kültüre, sanata ve eğitime yönelik desteklerimize devam edeceğiz. Ben, Yaz Spor Okullarımıza katılan tüm öğrencilerimize başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.  

BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK ALINIYOR

Yaz Spor Okullarında 2. dönem kayıtları sadece online olarak yapılabiliyor. Etkinliğe katılmak isteyenler https://kultursanat.silivri.bel.tr/ web adresi üzerinden kolaylıkla kayıt yaptırabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 444 20 47 numaralı telefona ulaşım sağlayabilirler. 

futbol, yüzme,okul, voleybol,jimnastik, Silivri,basketbol, spor okulu, kayıtlar başladı, yaz spor okulu, okçuluk, masa tenisi


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmayacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.