Tarih: 30.08.2024 16:21

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü, Düzce’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Etkinlikler, kent merkezindeki Anıtpark Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasıyla başladı. Bu anlamlı tören, Valilik binasında tebriklerin kabulü ile devam etti.

“TEBRİKLERİN KABULÜ”

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Milletvekilleri Ercan Öztürk ve Talih Özcan, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun ve Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Tetik, tebrikleri kabul etti.

“KUTLAMA PROGRAMI”

İstanbul Caddesi’nde devam eden kutlama programında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Vali Aslan ve Başkan Yardımcısı Coşkun, tören birliklerinin ve vatandaşların bayramını kutladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı ve öğrenciler tarafından şiirler okundu.

“GÖSTERİLER VE ETKİNLİKLER”

Düzce Belediyesi mehteran takımının ve komando birliklerinin gösterileri büyük ilgi gördü ve alkışlarla karşılandı. Ayrıca, halk oyunları gösterileri de programda yer aldı. Sporcuların, temsili Türk büyüklerinin, askeri birliklerin, mehteran takımının ve arama kurtarma ekiplerinin tören geçişi ile araç korteji, etkinliklerin son bölümünü oluşturdu.

Haber: Ahmet KARAYÜN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —