Tarih: 30.08.2024 12:09 Güncelleme: 30.08.2024 12:14 411

Anıtkabir'de Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı

Cumhurbaşkanı erdoğan 30 ağustos zafer bayramı'nda anıtkabir'i ziyaret etti…

Anıtkabir

Anıtkabir'de Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı

Cumhurbaşkanı erdoğan 30 ağustos zafer bayramı'nda anıtkabir'i ziyaret etti…

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye genelinde çeşitli törenlerle kutlanıyor. Ankara'daki programlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Anıtkabir'de başladı. Aslanlı Yol'dan mozoleye doğru ilerleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk'ün mozolesine ay yıldız motifli bir çelenk bıraktı. Ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

“ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ İMZALANDI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki devlet erkânı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Misak-ı Millî Kulesi’ne geçti. Burada, Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak, "Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma hedefimize adım adım yürüyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

“TEBRİKAT TÖRENİ CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE”

Anıtkabir ziyaretini takiben, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek tebrikat töreniyle tebrikleri kabul edecek.

Haber: Nezir KARAYÜN

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.