SPOR 19.12.2010 14:39:00 18390 0

TİMSAL GOL OLDU YAĞDI !

Gençlerbirliğini 5-1 geçen Bursaspor, ligin ilk yarısını 2. olarak tamamlıyor.

TİMSAL GOL OLDU YAĞDI !
 Karşılaşmanın ilk yarısı oldukça tempolu başladı. Geçen hafta G.Saray'ı evindeki son lig maçında yıkarak moral bulan başkent ekibi, sezon başındaki görüntüsünün aksine golü düşünerek maça başladı. Ancak maçtaki ilk gol Bursaspor'dan geldi. Dakikalar 17'yi gösterirken harika hareketlerle ceza sahasına giren Sercan, jeneriklik bir golle Timsah'ı 1-0 öne geçirdi. Gençlerbirliği ise 19 yaşındaki yıldızıyla aradığı golü buldu. Oktay Delibalta'nın ara pasıyla topla buluşan Soner, şık bir bir vuruşla Ivankov'u avladı ve skora dengeyi getirdi.


Ancak G.Birliği'nin gol sevinci sadece 2dakika sürdü. Bu kez sahneye çıkan isim Ozan İpek olurken Bursa 2-1 öne geçti. 45+3. bir kez daha rakip kaleyi yıkan Sercan, Bursaspor'u soyunma odasına 3-1 önde götürdü.

İlk yarıdaki tempo ikinci yarıda yaşanmazken 53'te Turgay'la farkı 3'e çıkaran Timsah, maçı rölantiye aldı. Maçın skorunu ise sonradan oyuna giren Nunez 88'de belirledi:1-5.

Geçen sezonun ilk yarısını 35 puanla 3. sırada tamamlayan Bursaspor, bu sezonu da 37 puanla bitirdi ve ilk perdeyi 2. sırada kapattı. Gençlerbirliği ise 17 puanda kaldı.


1.2.20101218175929.jpg

 


GENÇLERBİRLİĞİ1.20101218175929.jpg

Serdar, Orhan, Kulusiç, Aykut, Murat, Cem Can, Oktay, Soner, Serkan, Hursut, Billy Mehmet

BURSASPOR

Ivankov, Vederson, Turgay, Mustafa, Svensson, Sercan, Ömer, Ozan İpek, Serdar, Ergiç, Batalla

GOLLER: Dk. 17 ve 45+3 Sercan Yıldırım, Dk. 28 Ozan İpek, Dk. 53 Turgay, Dk. 88 Nunez (Bursaspor),Dk. 26 Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği)
 


90.Dakika :Hakem Cüneyt Çakır maçı bitiren düdüğü çalıyor. Bursaspor deplasmanda karşılaşmayı 5-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını
37'ye yükselterek ligin ilk yarısını 2. olarak tamamlıyor.

90.Dakika :Gençlerbirliği atağında Oktay sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

89.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Nunez'in attığı gol ile durumu 5-1 yapıyor.Bekir Ozan sağ çaprazda ceza sahası içinde topla buluştu, altıpas içine yerden pasını verdi ve Nunez bekletmeden plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

88.Dakika :Gençlerbirliği'nde Patiyo Tambwe ofsayt pozisyonunda kaldı.

87.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 23 numarayla Mustafa Keçeli Giren oyuncu 29 numarayla Nunez

86.Dakika :Bursaspor'da Bekir Ozan rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

85.Dakika :Gençlerbirliği atağında Oktay Delibalta savunmanın arkasına atılan topla buluştu, hızla ceza sahası içine yöneldi ama Bekir Ozan Has'ın müdahelesiyle yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

84.Dakika :Bursaspor'da Batalla sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

82.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Sercan Giren oyuncu 35 numarayla İsmail Haktan Odabaşı

81.Dakika :Bursaspor atağında Mustafa Keçeli ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Serdar'da kaldı.

79.Dakika :Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan ceza sahası içine yerden pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

77.Dakika :Bu dakikalarda her iki takım tempoyu düşürdü.

75.Dakika :Gençlerbirliği'nde Oktay sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

74.Dakika :Gençlerbirliği atağında Oktay sol kanattan topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunmada Serdar Aziz araya girerek topu kornere gönderdi.

73.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 25 numarayla Ergic Giren oyuncu 6 numarayla Bekir Ozan Has

71.Dakika :Gençlerbirliği atağında Mehmet Akgün ceza sahası dışından kaleye yerden sert vurdu ve kaleci Ivankov köşeden topun sahibi oldu.

70.Dakika :Gençlerbirliği'nde Oyuncu Değişikliği Çıkan oyuncu 91 numarayla Soner, Giren oyuncu 28 numarayla Mehmet Akgün

69.Dakika :Gençlerbirliği'nde Patiyo Tambwe rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

68.Dakika :Gençlerbirliği atağında Hurşut sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

67.Dakika :Gençlerbirliği atağında sol kanatta Hurşut topla buluşmak istedi ama savunmada Serdar Aziz araya girerek topu kornere gönderdi.

66.Dakika :Bursaspor'da Sercan ofsayt pozisyonunda kaldı.

64.Dakika :Bursaspor atağında Ergic ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada Kulusic araya girerek topu uzaklaştırdı.

63.Dakika :Bursaspor atağında Ergic sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunma müdahele ederek topu taca gönderdi.

61.Dakika :Gençlerbirliği atağında Oktay ceza sahası içine doğru yerden oynadı Patiyo hareketlendi ama kaleci Ivankov çıkarak topu taca gönderdi.

59.Dakika :Gençlerbirliği'nde Oyuncu Değişikliği Çıkan oyuncu 7 numarayla Serkan Çalık, Giren oyuncu 3 numarayla Alparslan

57.Dakika :Gençlerbirliği atağında Serkan sol kanattan ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

56.Dakika :Gençlerbirliği'nde Cem Can sol kanattan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

55.Dakika :Gençlerbirliği atağında Murat Kalkan sağ kanattan ceza sahası içine girmek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

54.Dakika :Gençlerbirliği atağında Soner sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Serkan hareketlendi ama topa dokunamayınca pozisyon autla sonuçlandı.

52.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Turgay Bahadır'ın attığı gol ile durumu 4-1 yapıyor.Sercan sağ kanattan ceza sahası içine pasını verdi savunmada Murat Kalkan'a çarpan top Turgay'ın önünde kaldı, Turgay bekletmeden köşeye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

50.Dakika :Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

48.Dakika :Gençlerbirliği'nde Soner sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

47.Dakika :Gençlerbirliği gole çok yaklaştı. Oktay sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Patiyo'dan seken topa Serkan Çalık sert vurdu ve savunmaya çarpan top kornere çıktı.

46.Dakika :Gençlerbirliği ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 9 numarayla Billy Mehmet Giren oyuncu 16 numarayla Patiyo Tambwe

46.Dakika :Gençlerbirliği hakem Cüneyt Çakır'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.


45.Dakika :Hakem Cüneyt Çakır ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 3-1 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona eriyor.

45.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Sercan'ın attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.Sercan Batalla ile duvar paslaşması yaparak ceza sahası içine girdi, kaleciyle karşı karşıya bekletmeden plase vuruşunu yaptı ve top kaleci Serdar'ın yanından ağlarla buluştu.

45.Dakika :Bursaspor atağında Turgay sol kanata doğru yerden pasını verdi ama top doğrudan taca çıktı.

45.Dakika :Bursaspor'da Batalla sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

45.Dakika :4. Hakem Mete Kalkavan ilk yarının sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

44.Dakika :Bursaspor atağında Vederson sol kanattan kaleye doğru sert bir orta yaptı ama top ters kanattan taca çıktı.

43.Dakika :Bursaspor'da Batalla bir kez daha sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Aykut kafayla topu uzaklaştırdı.

42.Dakika :Bursaspor'da Sercan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma bir kez daha topu kornere gönderdi.

41.Dakika :Bursaspor atağında Mustafa Keçeli sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, ön direkte Sercan gelişine şutunu vurdu ve savunmada Aykut'a çarpan top kornere çıktı.

39.Dakika :Gençlerbirliği'nde Hurşut sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma ön direkte topu kafayla uzaklaştırdı.

38.Dakika :Gençlerbirliği atağında Murat Kalkan sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Vederson kafayla topu kornere gönderdi.

37.Dakika :Gençlerbirliği atağında Soner ceza sahası içinde savunmadan seken topa bekletmeden sert vurdu ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

36.Dakika :Gençlerbirliği atağında Soner ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

35.Dakika :Gençlerbirliği atağında Hurşut sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

33.Dakika :Bursaspor atağında Batalla sağ çaprazdan kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

31.Dakika :Gençlerbirliği beraberlik golüne çok yaklaştı. Murat Kalkan ceza sahası içinde savunmanın hatasında topu kazandı, sol çaprazdan uzak köşeye yerden sert vurdu ve top az farkla direğin dibinden auta çıktı.

30.Dakika :Gençlerbirliği atağında Cem Can ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

28.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Ozan İpek'in attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.Ergic sol çaprazda kafayla topu ceza sahası içine indirdi, Ozan İpek sol çaprazda bekletmeden uzak köşeye sert vurdu ve top kaleci Serdar'ın müdahelesine rağmen ağlarla buluştu.

26.Dakika :Bursaspor'da Vederson sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Serdar Aziz yükseldi kafayı vuırdu ve top auta çıktı.

25.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Gençlerbirliği Soner'in attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Oktay sol kanattan ceza sahası içine arapasını verdi, Soner savunmanın arasından sıyrıldı ceza sahası içinde bekletmeden aşırtma vuruş yaptı ve top kaleci Ivankov'un üstünden ağlarla buluştu.

23.Dakika :Gençlerbirliği'nde Soner sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kimseye değmeden auta çıktı.

22.Dakika :Bursaspor atağında Turgay sol kanata doğru pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.

21.Dakika :Gençlerbirliği atağında Soner sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top savunmada Vederson'da kaldı.

20.Dakika :Gençlerbirliği'nde Murat Kalkan ofsayt pozisyonunda kaldı.

19.Dakika :Bursaspor'da Ergic yeniden oyuna girdi.

17.Dakika :Bursaspor'da Ergic bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için saha dışına alındı.

16.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Sercan'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Sercan rakibini geçerek ceza sahası içine girdi, sol çaprazdan uzak köşeye kavisli bir vuruş yaptı ve top kaleci Serdar'ın bakışları arasında ağlarla buluştu.

15.Dakika :Bursaspor'da kaleci Ivankov'un tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

13.Dakika :Bursaspor'da kaleci Ivankov bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

12.Dakika :Gençlerbirliği atağında Soner ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama etkisiz bir vuruş olunca top auta çıktı.

11.Dakika :Gençlerbirliği atağında Cem Can ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.

10.Dakika :Gençlerbirliği atağında Serkan Çalık sol kanattan topla birlikte ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

8.Dakika :Gençlerbirliği atağında Hurşut sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

6.Dakika :Gençlerbirliği'nde Soner kaleye yaklaşık 25 metreden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top baraja çarparak uzaklaştı.

4.Dakika :Bursaspor'da Batalla sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Serdar Aziz kafayı vurdu ama top kaleci Serdar'da kaldı.

3.Dakika :Bursaspor'da Batalla sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama baraja çarpan top uzaklaştı.

2.Dakika :Bursaspor atağında Sercan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

1.Dakika :Karşılaşma Bursaspor'dan Batalla'nın vuruşuyla başlıyor.

0.Dakika :Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor 34 puanla 2. , Gençlerbirliği ise 17 puanla 14. sırada bulunuyor.

0.Dakika :Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 17. Hafta karşılaşmasında Bursaspor Ankara 19 Mayıs Stadında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor.


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.