Tarih: 01.01.0001 00:00 977

Bütçeye Facebook molası

Meclis'te 2011 bütçesinin görüşmeleri sırasında tartışmalar yaşanırken bir detay gözden kaçmadı..

Bütçeye Facebook molası
 TBMM'de devam eden bütçe görüşmelerinde CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay ile AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç arasında 'yevmiye karşılığı miting' tartışması yaşandı. TBMM Genel Kurulunda, 2011 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısının görüşmelerine devam edildi.


“YEVMİYE KARŞILIĞI MİTİNG” İDDİASI

Madde üzerinde söz alan MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan, iktidarın “rakam cambazlığı, makyajla” ülkeyi yönettiğini savundu. CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Lübnan ziyaretinde mitinge katılanlara yevmiye dağıtıldığını iddiaetti.

Bunun üzerine sataşma olduğu gerekçesiyle söz alan Ak Parti GrupBaşkanvekili Suat Kılıç, Başbakan Erdoğan'ın Beyrut'a Ak Parti Genel Başkanı olarak değil, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak gittiğini söyledi. Kılıç, mitinge katılanlara para dağıtıldığını söylemenin “iftira” olduğunu, bunu da kürsüye bir Türk milletvekilinin taşıyamayacağını kaydetti. Kılıç, hiçbir Türk vatandaşının da yevmiye alarak mitinge, açılışa gitmeyeceğini kaydetti.

AKP'Lİ VEKİLİN FACEBOOK KEYFİ

Hararetli tartışmaların yaşandığı anca AKP Hatay Milletvekili Mustafa Öztürk'ün açık olan bilgisayarında dünyaca ünlü sosyal ağ Facebook açıktı. Fotoğraftan seçilebildiği kadar bir kaç tane ekleme talebi alan Vekil bir yandan da telefon görüşmesi yapıyordu..

20101223.133106_ank236_1485340-(2).jpg


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.