Tarih: 01.01.0001 00:00 1174

Artık CNN Türk yönetiminde olmayacak

Medyafaresi'nin haberine göre, CNN Türk'te Mehmet Ali Birand'ın görevine son verildi. Haberde, 'Birand 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren CNN Türk yönetiminde olmayacak. CNN Türk'ün başına yeni bir atama yapılana kadar tüm yetki Ferhat Boratav'da

Artık CNN Türk yönetiminde olmayacak
 

AÇIK ÇEK VERDİ

Geçtiğimiz günlerde Birand ile Turgay Ciner, Papermoon'da biraraya gelmişti. Gizli buluşmada Ciner, Mehmet Ali Birand'a Habertürk TV'nin başına geçmesi için açık çek vermişti.

YANIT VERMEDİ ZAMAN İSTEDİ

Mehmet Ali Birand, süper bir teklifle gelen Turgay Ciner'e yanıt vermemiş, düşünmek için zaman istemişti. Birand'ın Habertürk'e geçmesi durumunda ekibini de götüreceği söylenmişti.

BİRAND RAHATSIZ

Mehmet Ali Birand'ın bir süredir CNN Türk'te rahatsız olduğu biliniyordu. İrfan Şahin'in gelmesiyle birlikte Birand'ın görevden alınacağı söylentileri ayyuka çıkmıştı. Hatta yaz ortasında bu operasyon gerçekleşir gibi olmuş ancak CNN Türk, Birand'ın yerine koyacak isim bulamadığı için askıya alınmıştı.

CİNER MEDYA GRUBU YALANLADI

Bu gelişmeler üzerine Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ'dan bomba transfer girişimi ile ilgili açıklama  yapmış ve olayı yalanlamıştı.Tekdağ, açıklamasında, Mehmet Ali Birand'ın Yiğit Bulut'un yerine Habertürk TV'nin başına geleceği iddiasının doğru olmadığını söyledi. Tekdağ, Birand ile Turgay Ciner arasındaki görüşmenin nedeniyle ilgili bir yorum yapmadı.

BİRAND TWITTER'DAN YALANLADI

Mehmet Ali Birand'dan yalanlama geldi. Twitter hesabından iddiaya yanıt veren Birand 'Bu haberlere inanmayin' dedi.

İşte Birand'ın Twitter'daki o mesajı:

Bu haberlere inanmayin. ne cnnturk'ten ne de kanal d den ayrildim.dostlarimla lavanda otelde nefis bir yilbasi geciriyorum. nice yillara.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.