Tarih: 01.01.0001 00:00 1134

Paşa'nın oğlundan küfür dolu sözler !

Tuğgeneral Levent Gözkaya'nın oğlu Giray Ant Gözkaya'dan İstiklal Marşı'na küfür dolu sözler.

Paşa
Kara Kuvvetleri Komutanlığı Plan ve Harekat Daire Başkanı olarak görev yapan Tuğgeneral Levent Gözkaya'nın oğlu Giray Ant Gözkaya'nın twitter yazışmalarında İstiklal Marşı ve polislere yönelik söylediği küfür dolu sözler, 'Bu nasıl asker çocuğu' dedirtecek türden.

Felis grubunun gitaristi de olan Giray Ant Gözkaya twitter adlı paylaşım sitesinde, millete, İstiklal Marşımıza, polislere küfürler savuruyor.

Başbakan'dan 'Tayyip' diye söz ederek, 'Yabancı kumar sitelerini nasıl yasaklarsın Tayyip?' diyor.

İŞTE ÖRNEKLER

İstiklal Marşı ve Türk Milleti ile küfür ederek dalga geçiyor:

'Hakkıdır, motherfuckin' hakka tapan milletimin fuckin' istiklal!!!'.

DENİZ GEZMİŞ'E İSE ÜZÜNTÜLÜ

'Bugün 6 Mayıs 3 fidan aklıma geliyor değil beyaz siyahların en koyusunda boğulmak istiyorum' diyerek, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamından üzüntü duyduğundan bahsediyor.

'chavez in yazdıklarını google'a çevirttiriyorum ayrı bi eğlence başladı hayatımda' diyerek Hugo Chavez'den söz ediyor.

Habervaktim.com internet sitenisinin haberine göre GBT sorgulaması yapan polislerde Twitter'daki sözlerden nasibini alıyor:

'ankara'da nasıl oluyorda polisler, elele tutuşanlara g.t sorarken, istanbul'da sergi basanlara hiçbir işlem yapılmıyor? Hepinizi s...'

Başbakan Erdoğan'dan ilk ismi olan 'Tayyip' diye söz eden Paşa Oğlu, 'Yabancı kumar sitelerini nasıl yasaklarsın bize Tayyip?' diyor.

Gözkaya yazışmalarında sıklıkla yoğun alkol kullandığından da bahsediyor.
 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.