Tarih: 01.01.0001 00:00 2023

Erdoğan’a ‘üstün insan’ ödülü

Başbakan Erdoğan’a Kuveyt’te İslam Dünyası Mümtaz Şahsiyet Ödülü verildi.

Erdoğan’a ‘üstün insan’ ödülü
Başbakan Erdoğan’a Kuveyt’te Şeyh Fahad el-Ahmed Uluslararası Hayır İşleri Ödülü Kurulu tarafından İslam Dünyası Mümtaz Şahsiyet Ödülü verildi.

Ödülünü Kuveyt Başbakanı Şeyh Nasır El Muhammed El Ahmed El Sabah’ın elinden alan Erdoğan, konuşmak üzere kürsüye çıkarken İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’le yaptığı “One Minute” tartışmasının da yer aldığı bir sinevizyon gösterisi sunuldu. Erdoğan yaptığı konuşmada İsrail’e yüklendi. İsrail’in Akdeniz’de korsanlık yapıp, yardım gemisine saldırarak 9 Türk’ü şehit ettiğini söyleyen Erdoğan, çilek tarlalarında, okullarda, oyun parklarında, hastanelerde çocuk demeden, kadın demeden, yaşlı demeden acımasızca cana kıydığını belirterek, “Biz bunu görmezden, duymazdan geleceğiz öyle mi? Herkes susabilir, herkes tepkisiz kalabilir, herkes susarak onaylayabilir, ama biz susmayız, susamayız ve emin olunuz susmayacağız” dedi. Mısır’da 22 Hristiyan’ın öldürülmesini de eleştiren Erdoğan şöyle konuştu: “İslam kelimesi ile terör kelimesini yan yana getirmek, yan yana kullanmak en başta İslam’a, bu aziz dine yapılmış en büyük haksızlıktır. İslam, kökü itibarıyla silm, silm ise barış anlamına geliyor. Kim ki hem Müslüman olduğunu iddia ediyor hem de cana kıyıyorsa bilsin ki çok büyük bir yanlışın, çok büyük bir yanılgının, büyük bir gafletin ve dalaletin içindedir.” 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.