Tarih: 01.01.0001 00:00 1132

Oktay Ekşi CHP'ye katıldı !

Gazeteci ve yazar Oktay Ekşi, CHP’nin TBMM grup toplantısında bu partiye katıldı.

Oktay Ekşi CHP
Gazeteci Oktay Ekşi, CHP TBMM Grup Toplantısı’nda partiye katıldı. Ekşi’ye parti rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Kürsüye gelen Oktay Ekşi, kısa bir konuşma yaptı. Ekşi, Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.

Parti rozetini, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yakasına taktığı Ekşi, “CHP üyeliği, tüm yıllar boyu taşıdğım inançlarımın, gazeteci olarak okuyucuma verdiğim hizmetlerin en özlü ve somut ifadesidir. CHP üyeliği, benim gözümde, bu ülkenin bir vatandaşının taşıyabileceği en büyük şeref payelerinden biridir,” diye konuştu.

Oktay Ekşi, İkizdere Vadisi’nin sit alanı ilan edilmesinin ardından kurulun yetkisinin alınarak Çevre Bakanlığı’na verilmesiyle ilgili Hürriyet gazetesinde yazdığı yazıyı “Şimdi, her şeyi satan işte o zihniyetin marifetlerini görüyoruz' diye bitirmişti.

Bu yazı, Ekşi’nin Hürriyet gazetesindeki başyazarlık görevinden ayrılmasına neden olmuştu. Oktay Ekşi, halen Basın Konseyi Başkanlığı görevini yürütüyor. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.