Tarih: 01.01.0001 00:00 636

Güvercin ve serçenin ekmek kavgası-Galeri

Şanlıurfa’da bir güvercin ve 6 serçe arasında yaşanan ekmek kavgası, objektiflere böyle yansıdı..

Güvercin ve serçenin ekmek kavgası-Galeri
GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Şanlıurfa’da bir güvercin ve 6 serçe arasında ‘Büyük lokmayı büyük balık kapar,’ deyimini doğrulayan görüntüler yaşandı. Mesele, ekmek kavgası..

Şanlıurfa’nın Esentepe Mevkiinde bulunan Araştırma ve Eğitim Hastanesi önünde kameralara yansıyan görüntülerde 6 serçe buldukları ekmeğin ucundan koparmaya çalışırken, yine aynı ekmekten nasiplenmeye çalışan bir güvercin tarafından engelleniyor.  Görüntüler adeta yaşam kavgasının özeti niteliğinde.

Büyük cüssesiyle serçeleri korkutup kaçıran güvercin rahatça beslenmeye devam ederken, serçeler korku ve panikle bir o yana bir bu yana koşuşturuyorlar. Serçe dilini anlasak belki de “Bıraksana, önce biz bulduk o ekmeği! Bizim hakkımız o” diyeceklerini anlardık. Ekmeğin ucundan da olsa bir parça koparmaya çalışan serçeler, her seferinde güvercinin devasa bedeni ve gaga darbeleriyle karşılaştı. Bir araya kamaralara sırtını dönen güvercin gölgesine aldığı serçeye öyle bir gaga darbesi vurdu ki…! İzleyenler serçenin öleceğini bile düşündü.

 

ŞANLIURFA.COM

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.