Tarih: 01.01.0001 00:00 384

Ajda Pekkan'dan hayranlarına unutulmaz gece

Süperstar Ajda Pekkan, Selçuk Üniversitesi tarafından bu yıl 8.'si düzenlenen Bahar Şenlikleri'nde sahne aldı.

Ajda Pekkan

Alaeddin Keykubat Kampüsü'ndeki konserde dansçıları ve orkestrasıyla görsel bir şov sergileyen Ajda Pekkan, saat 21.00 sıralarında 35 bin kişinin önünde sahne aldı. Ünlü sanatçının sahneye çıkmasıyla şenlik alanına dolduran binlerce kişi, Pekkan'nın hayranları için seslendirdiği eski ve yeni şarkılarından oluşan 20 parçayla coştu.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Pekkan, 'Konya'nın bu güzel ve sıcak havasını çok beğendim. Konya, her şeyiyle gerçekten çok güzel bir şehir. Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin bu coşkusunu görünce hem şehrin hem de üniversitenin birbiriyle ne kadar bütünleştiğini fark ettim. Selçuk Üniversitesi beni bir seminerine davet ederse seve seve kabul ederim. Gençlerle buluşup bir şeyler yapmak beni çok mutlu eder' dedi.

Hayranları tarafından yoğun ilgi gösterilen konserde Ajda Pekkan, 'Uykusuz Her Gece', 'Yaz Yaz', 'O Benim Dünyam', 'Her Yaşın Bir Güzelliği Var', 'Oyalama Beni' gibi pop müziğine damgasını vuran önemli parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konser sonuna kadar şenlik alanını terk etmeyen hayranları, Süperstar'ı alkışlarla uğurladı.   

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.