Tarih: 20.05.2011 13:44

Silivri’de 19 Mayıs Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 16 Mayıs 2011 Pazartesi Günü düzenlenen Atatürk’ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü ile start aldı. Silivri Terminali’nden saat 19.30’da başlayan yürüyüşe; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer,
Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve İlçe Yönetimi, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetimi, Silivri İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum ve kamu kuruluşları, oda temsilcileri, muhtarlar, izci grupları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 
Minik Dansçılar İlgiyle İzlendi
Söylenen marşlar ve şarkılar eşliğinde gerçekleşen Atatürk’ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü, Silivri Atatürk Meydanı’nda sona erdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Silivri İlçe Spor Müdürü Fikret Özdemir günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.  Ahenk Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Halk Oyunları Ekibi ile Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu Silivri Yöresi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileriyle devam eden programda, Hasan Sabriye Gümüş Anacolu Lisesi öğrencileri günün önemine uygun şiirler okudu.
 
Silivri Belediyesi’nden Muhteşem Final
Atatürk’ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü, Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan havai fişek gösterisiyle sona erdi. Silivrililer tarafından büyük coşku ve alkışlarla izlenen gösteri, Silivri Belediyesi bandosunun çaldığı şarkı ve marşlarla da daha büyük bir coşku yarattı. Program, gerçekleşen havai fişek gösterisinin ardından sona erdi.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —