Tarih: 01.01.0001 00:00 2620

Genç İşadamlar Tek Yürek Oldu

Beylikdüzü’nde bir ilk gerçekleştirilerek genç işadamlarını aynı çatı altında toplayan Hayrettin Peksoy başkanlığındaki BEYGİAD’ın (Beylikdüzü Genç İşadamları Derneği) merkez ofisi törenle açıldı.

Genç İşadamlar Tek Yürek Oldu
ParadiseAVM’de kurulanderneğin açılış kurdelesi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve BEYGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Peksoy tarafından kesildi. Açılış törenine ayrıca AK Parti Milletvekili Adayı Abdullah Başçı, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, MÜSİAD üyesi işadamları ve yöneticiler ile çok sayıda davetli katıldı. İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yanı sıra çok sayıda kişi ve kurum da açılışa çelenk gönderdi.

BEYGİAD Kurucu Başkanı Hayrettin Peksoy “ Gençlerinde artık söz sahibi olabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları gerekiyordu biz bu eksikliğin beylikdüzünde giderilmesi için bir öncülük ettik ve bir akım başlattık bu akım gittikçe büyüyecek ve Türkiye geneline yayılacaktır inşallah” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.