Tarih: 01.01.0001 00:00 3537

Kadıoğlu, Modern Konutlarınız Olacak!

Her yıl geleneksel olarak kutlanan hıdırellez şeniliği bu yıl da Esenyurt Romanlar Derneği ve Esenyurt Belediyesinin birlikte düzenlediği program ile gerçekleşti.

Kadıoğlu, Modern Konutlarınız Olacak!
Dernek lokalinde yapılan Hıdırellez şenliği programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer. Ak Parti Üçüncü Bölge Milletvekili adayı Salih Çağdaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda roman vatandaşın katılması dikkat çekti. Hıdırellez şenliğinin simgesi olan ateş yakılarak üzerinden atlayan vatandaşlar geleneği yerine getirdi.   
 
Makaracı, Teşekkür etti
Program da bir konuşma yapan İstanbul Romanlar Federasyon Başkanı Semih Makaracı, “ Bugün bu anlamlı günümüzde her yıl yapıldığı gibi hıdrellez şenliğimiz yine mutlulukla devam ediyor. Bu akşam bizlere her zaman destek olan Belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu’na ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
 
Meslek öğreniyor ve üretime katılıyoruz
Esenyurt Romanlar Dernek Başkanı ve Esenyurt Belediye Başkanı Danışmanı, Kadir Eke, “Hıdırellez şenliklerimiz her yıl geleneksel kutlama şenliği ile devam ediyor. Esenyurt’ta yaşayan romanlara her zaman destek veren Esenyurt Belediye başkanımız sayın Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum. Bundan bir yıl önce Belediye ve Dernek olarak,  başlattığımız romanlara yönelik meslek edindirme kurslarında, şu anda 360 kişi meslek öğrenmek için kurs alıyor. İnsanlarımızın meslek öğrenmesi, üretime katılması bizler için çok önemlidir” dedi.
 
Modern konutlarınız olacak
Hıdırellez şenliklerinde her zaman yanınızdayım diyen Esenyurt belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Şu anda model evlerimiz yapılıyor. Hiç merak etmeyin çok yakın bir tarihte modern konut sahibi olacaksınız. Daha önce sizler ile konuştuğumuz şeylerin olmayacağını sanmayın. Kimsenin sizleri yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Gücümüz yettiği kadar, elimizden geldiği, kadar roman kardeşlerimizin yanındayız. Sizleri buralardan kaldıracaklar, evlerinizi yıkacaklar gibi şeylere inanmayın. İnşallah en yakın zamanda temeller atarak, en az bin konutu roman kardeşlerimize kazandıracağız. Kimse, Esenyurt’tan kalkıp gitmeyi aklına getirmesin. Hep birlikte burada yaşıyoruz ve daha iyi hizmetler ile beraberce yaşamaya devam edeceğiz” Romanların meslek edinmelerinin önemine değinen Kadıoğlu, projelerinin bununla sınırlı olmadığını söyledi. Yapılan protokol konuşmalarının ardından meslek edindirme kurslarında eğitim alan folklor ekibi roman halk dansları gösterisi ile alkış toplarken romanlar Hıdırellez Şenliği’nde doyasıya eğlendiler.
 
Roman sanatçılarının, sahne aldığı Hıdırellez programında, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na İstanbul Romanlar Federasyon başkanı Semih Makaracı tarafından plaket verilerek, meslek edindirme kurslarından eğitim alan gençler ise çiçek takdimi yaptı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.