Tarih: 01.01.0001 00:00 774

Uslu: insanlara ikinci sınıf muamelesi yapıldı

Hak İş Konfedarasyonu eski Genel Başkanı ve Çorum AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Salim Uslu, HİTİTSİAD'ın kakhvaltısında seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Uslu: insanlara ikinci sınıf muamelesi yapıldı

Hitit Sanayicileri ve İş adamları Derneği Başkanı (HİTİTSİAD) tarafından düzenlenen kahvaltıya katılan Hak İş Konfedarasyonu eski Genel Başkanı ve Çorum AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Salim Uslu, ''Öyle zamanlar oldu ki insanlar ikinci sınıf muamelesi gördü.'' dedi.

Özel Samanyolu Koleji'nde düzenlenen kahvaltıya Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Hitit Sanayicileri ve İş adamları Derneği (HİTİTSİAD) Başkanı Ahmet Benli ve çok sayıda iş adamı katıldı. Kahvaltıda konuşan Salim Uslu, ''Öyle dönemler oldu ki insanlar ikinci sınıf muamelesi gördü. Eşinin kıyafetinden dolayı ikinci sınıf insan muamelesi görenler oldu. Okuduğu gazeteden dolayı, çocuğunun isminden dolayı ikinci sınıf muamele görenler oldu.Türkiye çok önemli bir tarihi süreçten geçiyor. Bu dönemi iyi değerlendirmek lazım. Biz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemize hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.'' diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve 12 Haziran'da kazanacaklarını belirtti.

HİTİTSİAD Ahmet Benli de konuşmasında, daha demokratik daha gelişmiş bir ülke hayalleri olduğunu ve yeni bir anayasa olması durumunda destekleyeceklerini ifade etti.

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.