Tarih: 01.01.0001 00:00 8253

Gelin-Kaynana Aynı Nikah Masasında Evlendi

Beyoğlu Belediyesi’nin gelenekselleşen Toplu Nikah Şöleni’nde bu yıl bir ilk yaşandı. Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda düzenlenen şölende resmi nikahı olmayan toplam 60 çift “Evet” dedi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Dem

Gelin-Kaynana Aynı Nikah Masasında Evlendi
Beyoğlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği toplu nikah şöleni bu yıl da çok renkli geçti. Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda düzenlenen şölende resmi nikahı olmayan toplam 60 çift “Evet” dedi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın nikahlarını kıydığı çiftler arasında resmi nikahı olmayan gelin-kaynana vardı. Kaynana Ayfer Koçan ve gelin Çınar Koçan aynı nikah masasında evlendi.
 
Beyoğlu’nda yaşayan ve resmi nikahı olmayan 60 çiftin tüm masrafları Beyoğlu Belediyesi tarafından karşılandı. Gelinlikler ve damatlıklar alındı, nikah şekerleri hazırlandı, eşi dostu davet etmek için davetiyeler basıldı, şölen havasında geçecek nikah töreni için Kasımpaşa Kızılay Meydanı süslendi. Çiftler Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları’nda düğüne hazırlandı. Nikah saati geldiğinde çiftler alkışlar eşliğinde Kızılay Meydanı’na kurulan platforma gel gelinler ve damatlar oldukça heyecanlıydı.
 
Nikahın kıyılmasının ardından Başkan Demircan’ın elinden evlilik cüzdanlarını alan çiftler nikahın ardından sanatçı Sami Çelik’in hareketli şarkılarıyla eğlendiler.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.