Tarih: 01.01.0001 00:00 642

Erdoğan : PKK, CHP'yi kucakladı CANLI İZLE

Başbakan Erdoğan Batman'da vatandaşlara sesleniyor. Başbakan Erdoğan, AK Parti'ye yönelik eleştirilere BDP'ye yönelik tepkisiyle cevap verdi.

Erdoğan : PKK, CHP
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Başbakan Erdoğan Batman'da vatandaşlara sesleniyor. Başbakan Erdoğan,  kendi dönemlerinde hiçbir zaman faili meçhul olmadığını, faili meçhullerin sona ermesi için mücadele ettiğini söyledi. Erdoğan, Güneydoğu'ya yaptığı ziyareti engellemeye yönelik hareketlere dikkat çekerken  köprüye döşenen patlayıcıya dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan, kendi dönemlerinde Güneydoğu'ya yaptığı yardımları anlatırken kepenkleri kapatılan dükkanları hatırlattı ve özgürlük peşindekilerin zorbalığa soyunduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan 12 Haziran'la yeni bir sivil katılımcı anayasa hazırlayacaklarını, anayasayı her kesimin istediği bir anayasa olacağını söyledi.

12 Haziran'da tarihi karar verileceğini kirli tezgahları yok edecek gücün halk olduğunu söyleyen Erdoğan, bilbordlarda demokratik olanların gerçekte ne olduklarını halkın bildiğini söyledi.

 

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.