Tarih: 01.01.0001 00:00 5457

Işıklar Bahara Merhaba Yemeğine Katıldı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte Silivri Hayat Diyaliz Merkezi’nin Bahara Merhaba yemeğine katıldı.

Işıklar Bahara Merhaba Yemeğine Katıldı
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Doruk Bulut, Süheyl Kırkıcı ve Başkan Koordinatörü Mehmet Has ile birlikte Silivri Hayat Diyaliz Merkezi’nin Bahara Merhaba yemeğine katıldı. Garden Restaurant’ta diyaliz hastalarıyla birlikte gerçekleşen yemekte konuşma yapan Başkan Işıklar, Hayat Hastanesi’nin bir sivil toplum kuruluşu gibi çalıştığını belirtti. Işıklar; “Hastane sahibinden hasta bakıcılarına kadar tüm çalışanların oldukça güler yüzlü olduğunu düşünüyorum. Sağlık sektöründe en önemli hususlardan birinin güler yüz olduğuna inanıyorum. İlçemizde de bu konuya çok önem veren sağlık kuruluşlarından biri olan Hayat Hastanesi’ne ve başta Hakan Bey olmak üzere, tüm çalışanlara başarılar diliyorum. Bahara Merhaba isimli programda bizleri bir araya getirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.