Tarih: 27.05.2011 15:11

Ermiş Muradına Erdi

Facebook Twitter Linked-in

Yörünge Gazetesi İmtiyaz Sahibi İrfan Ermiş’in oğlu Ahmet Ermiş, Eskişehir Sivrihisar’ın Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi ve Başkanvekili Abdullah Baş’ın kızı Hüsra Ermiş ile evlendi. Sivrihisar ve Silivri olmak üzere iki düğün tertiplendi. 20 Mayıs günü Sivrihisar Sezer Düğün Salonu’nda yapılan ilk düğüne, Baş ailesinin çok sayıda dost ve akrabası katıldı. Sivrihisar Belediye Başkanı Fikret Aslan ve belediye meclis üyelerinin tam kadro iştirak ettiği düğünde siyasilerde kendilerini sahneye atarak damat ve gelin ile birlikte oyunlar oynadı.
İkinci düğün ise 22 Mayıs Pazar günü Silivri Mega Saray Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Saat 13.00’da start alan düğün, çok sayıda siyasetçiyi ve iş adamını bir araya getirdi. İrfan Ermiş ve Abdullah Baş, gelen davetlileri kapıda karşılarken, dünürlerin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Hüsra & Ahmet Ermiş çiftinin nikâhını Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kıyarken, AK Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, Delta Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz ve Yazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Yazıcı da nikâh şahitleri oldu.    
 
Baba-Oğul Türkü Söyledi
Düğünün ilerleyen saatlerinde kendini piste atan Hüsra ve Ahmet çiftinin yakınları doyasıya eğlenirken, İrfan Ermiş ve damat Ahmet Ermiş de türkü söyledi. TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Adayı Meral Akşener, Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, CHP Silivri eski İlçe Başkanı Selami Değirmenci, Beylikdüzü Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Yetkin Çavdar, İstanbul Ülkü Ocakları eski Başkanları Erdem Karakoç ve İbrahim Erdem Karabulut, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl Genel Meclis Üyeleri ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri düğüne katılanlar arasındaydı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —