ESENYURT GAZETESİ 27.05.2011 15:23:00 3663 0

Turnuva Şampiyon’u Kars Oldu

Esenyurt İl dernekler Birliğinin düzenlediği Futbol şöleninde Kars takımı Gümüşhane’yi 2-0 yenerek birincilik kupasını havaya kaldırdı.

Turnuva Şampiyon’u Kars Oldu
30 İl derneğinin bir araya gelerek düzenlediği futbol şöleni kıyasıya mücadelelere sahne oldu.
İki ay süren futbol müsabakalarında Kars Derneği ve Gümüşhane Derneğinin futbol takımları finalde birincilik ve ikincilik için Esenyurt Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
İlk yarıdan itibaren maçı kontrol altında tutan Kars Spor Gümüşhane Spor’u 2 -0 mağlup ederek birincilik kupasını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun elinden aldı. Gümüşhane ve Kars Spor taraftarlarının yoğun tezahürat ve destekleri altında mücadele veren futbolcular sergiledikleri futbolla takdir topladılar. Centilmence geçen final müsabakasında birincilik kupasını Kars Derneği futbol takımı havaya kaldırdı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Etkinliği Kapsamında oynanan  final müsabakasın da  Kars ve Gümüşhane spor maçını, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İl dernekler Birliği Başkanı Tuncer dağ, İl dernek Başkanları, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları,Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kurum temsilcileri ve binlerce seyirci heyecan ile izledi.
 
Amacımız Dayanışma ve kaynaşmayı sağlamaktır.
 Oynanan final müsabakasının ardından ödül töreninde bir konuşma yapan Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı ve İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, “30 İl Derneği ile Ordu, Samsun, Van ve Romanlar Federasyonları ile Trakya ve Rumeli Derneklerinin de içinde yer aldığı Dernekler Birliği yapmış oldukları çalışmalar ve dayanışma örneği ile toplumun takdirini toplamaktadır” dedi.
 
Sevgi ve dostluğu pekiştirdik
Kupa Töreninde konuşan İl Dernekler Birliği Başkanı Tuncer Dağ “İki aydır devam eden İller arası futbol turnuvamız hoşgörü ve dostluk havasından geçmiştir. İki aylık süre içerisinde hiçbir tartışma ve rahatsızlık yaşanmamıştır. Dernek Başkanlarımız kitlelerine hakim olduklarını bu sınav ile iyi bir şekilde kanıtlamışlardır” dedi.
Kupa Törenine katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise yaptığı konuşmada “İlçemizde İl Dernekler Birliği tarafından organize edilen bu tür etkinlikler beraberinde hoşgörü ve kaynaşmayı sağlamaktadır. Temennimiz bu tur etkinliklerin daha da fazla olmasıdır. Bu organize de emeği geçen tüm dernek başkanlarını kutluyorum” dedi.
 
Tüm derneklerimizi tebrik ediyorum
Ödül töreninde birincilik Kupasını Kars derneği futbol takımına veren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Spor, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir alandır. 30 İl derneğimizin emeği ile gerçekleşen bu futbol şöleninde yarışan tüm takımlarımızı ve emek eden dernek yöneticilerimizi tebrik ediyorum. yaşadığımız kentte hepimiz insanımızın huzuru ve refahından sorumluyuz. Bu bilinçle çalışıyoruz. Bu tip güzel faaliyetlerinizin ileriki tarihlerde de devam etmesini temenni ediyorum” dedi
 
En büyük başkan bizim başkan
Birincilik kupasını alan Kars derneği futbolcuları mağlup ettikleri Gümüşhane Spor oyuncuları ile centilmence geçen final maçından dolayı bir birlerini tebrik ederken Kars Serhat Boyları dernek Başkanı Muharrem Yıldız ‘a kupayı armağan eden futbolcular en büyük başkan bizim başkan sloganları ile Muharrem Yıldızı bir süre omuzlarda taşıyarak sevinçlerini paylaştılar.

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.