Tarih: 01.01.0001 00:00 616

Özgün: Sadece Arkadaşız / VİDEO

Türk pop müziğinin başarılı sanatçılarından Özgün'ün, iki şarkıdan oluşan yeni çalışmasının ilk video klibi “Sadece Arkadaşız”a çekildi.

Özgün: Sadece Arkadaşız / VİDEO
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

MAGAZİN PROGRAMLARININ FAVORİ ŞARKISI KLİPLENDİ

Dikkat çekici sözleriyle kısa sürede magazin programlarının da favori şarkısı haline gelen “Sadece Arkadaşız”, radyolarda en çok çalınan şarkılar arasına girerek müzik listelerinde hızlı yükselmesine devam ediyor. 

Yönetmenliğini Mustafa Uslu’nun görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu’nun üstlendiği klibin çekimleri, Balat sokaklarında “mahalle” atmosferinde gerçekleşti.

Söz ve müziği Nedim Caner Üstün’e ait kıpır kıpır bir yaz şarkısı seslendiren Özgün, dillere düşecek şarkılarıyla yine iddiasını koruyor.

SADECE ARKADAŞIZ SÖZLERİ

 Nasıl atıyor kalbim seninle dinleDayanamaz yanar gece ateşinleMucizenle yenilendim ellerindeKaderimi gördüm sanki gözlerindeAma yeni her şey gibiBu da anlık heves miYoksa kaderimiz miZaman söyler mi gerçeğimiziGizli saklı buluşmalarŞimdilik saklamalıyızSoran olursa, neyse ne!Ya gören olursaSadece arkadaşızKalplerimiz patlayacakAma şimdi susmalıyızSorana biz yalanlarızGören olursa daSadece arkadaşız

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.