Tarih: 01.01.0001 00:00 5503

Aksu Esenyurt’ta AVM ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Üçüncü Bölge millevekili adayı, Abdülkadir Aksu Esenyurt’ta esnaf ve fabrika ziyaretlerinde bulundu.

Aksu Esenyurt’ta AVM ziyaret etti
Abdülkadir Aksu ilk olarak, İstanbul’un en büyük alış veriş merkezi olan Torium AVM’de hizmet veren mağazaları ziyaret ederek, çalışanlar ve müşteriler ile sohbet etti. Abdülkadir Aksu’ya vatandaşların sempatik ve sıcak tavırları dikkat çekti. Aksu ziyareti sırasında hanımlara çiçek, çocuklara da oyuncak hediye etti.Aksu’nun sonraki durağı Esenyurt’ta İstihdam sağlayan, Nursace ayakkabı üretim fasrikası oldu. Eski Bakan Aksu Nursace fabrikası yönetim kurulu başkanı Nurettin Çelik ve yönetim kadrosu ile yaptığı görüşme sonrasında, çalışan personel ile bir araya geldi.
 
Aksu “ Enkaz Edebiyatı yapmadık”
250 kişinin istihdam ettiği fabrika’nın toplantı salonunda işçeler ile görüşen Aksu, AK Parti hükümetinin yapmış olduğu hizmetleri,projeleri ve çalışmalarını anlattı. Aksu “ 12 Haziran da gerçekleşecek olan seçim gerçekten ülkemiz için dönüm noktası olacak bir seçimdir. 2002 yılında iktidara talip olduğumuz zaman Türkiye, dünya’daki krizin etkisindeydi. Çok kötü bir ekonomi devralmıştık. Fakat biz hiçbir platform da enkaz edebiyatı yaparak, enkaz devraldık demedik. Ancak bunu AK Parti kadrolarımız ile çözeriz diyerek iktidara talip olduk. Çünkü bizim pati politikamızın odağında insan odaklı bir sistem vardır. Devlet vatandaşa hizmet etmek için vardır.Felsefemizde insanı yücelt ki devlet yücelsin olgusu vardır. Her zaman doğruları söyledim milletimize, ne aldatan nede aldanan olduk. Bugün bu düşünce içinde sekiz yılda AK Parti kadroları olarak ülkemizde milletimiz için eğitimde, sağlıkta ve tüm alanlarda hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkardık” dedi. Eski Bakan Aksu konuşmasının ardından fabrikanın üretim alanını gezerek çalışan personeli ve üretilen ürünleri yakından gördü.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.