Tarih: 01.01.0001 00:00 45423

İzsiz Ailesi İz Bıraktı

Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz organizasyonunu bizzat kendisi yürüttüğü, masal gibi bir düğünle kardeşi kardeşi Yusuf İzsiz’i evlendirdi.

İzsiz Ailesi İz Bıraktı
“500 Araçlık Konvoy”
28 Mayıs 2011 Cumartesi akşamı Kaya Ramada Otel’de gerçekleşen düğün önce 400-500 araçlık konvoy eşliğinde gelin ve damadın mekana gelmesiyle başladı. Kardeşi Yusuf İzsiz’in bu mutlu günü için günlerdir hazırlıklar yapan Ağabey Seyithan İzsiz ve beraberinde yaklaşık yüz kişi davetlileri kapıda karşıladılar.
 
Yıldızhan Ve Öndül Sahne Aldı
Şimdiye kadar bir çok büyük organizasyona ev sahipliği yapan otelin 2. katında bulunan salon yoğun günlerinden birisini daha yaşadı. Yaklaşık üç bin davetliyi ağırlayan salonda özellikle takı töreni sırasında ciddi izdihamlarda yaşandı. İzzet Yıldızhan’ın sahne aldığı sırada genç çift Sevda Aydoğdu & Yusuf İzsiz salona alkışlar ve meşaleler eşliğinde giriş yaptılar.
 
“Yoğun Katılım Vardı”
Beylikdüzü’nün en kalabalık ailelerinden birisine öncülük eden, DELTA ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz düğün boyunca çok keyifli görünüyordu. Yaptığı başarılı projlerle adından sıkça söz ettiren Delta Şirketler Gurubu, piyasadaki saygınlığının yanında kurumsallığını tamamlamış durumda.
Yoğun katılımın yanı sıra çiçekler ve çelenkler salonun bütün duvarlarını süsledi. İstanbul protokolünün de ilgi gösterdiği düğüne bölgemiz siyasileri de yoğun katılım sağladı.
 
Halaylar Çekildi”
İzzet Yıldızhan’ın güzel türküleri eşliğinde halaylar çeken davetliler daha sonra Vanlı sanatçı Mehmet Öndül eşliğinde tempolu halaylar ve oyun havaları ile gece geç saatlere kadar eğlendiler. Saatler süren takı töreni sonrası genç gelin ve damatta halaylara eşlik ettiler.
 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.