Tarih: 01.01.0001 00:00 371

Dubai'de şirket sahibi olabilirsiniz

Sadece 4.110 dolarlık bir maliyetle Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai’ye 45 dakika mesafede bulunan RAK Serbest Ticaret Bölgesi’nde kuracağınız bir şirket sayesinde hem tüm ticaretinizi vergi uygulamasının olmadığı, güven

Dubai

 Üstelik  şirketinizi, Türkiye İrtibat Büromuz sayesinde Dubai’ye seyahat etmeden, bürokrasiyle uğraşmadan, hızlı ve zahmetsiz bir şekilde sadece 10 günde içinde kurmanız mümkün.

 2000 yılında kurulan ve halen 5.000’i aşkın uluslararası şirkete ev sahipliği yapan RAK Serbest Ticaret Bölgesi’nde, üretim yapan veya danışmanlık hizmeti veren şirketler için de sunulan m²’si senelik 320 $’dan başlayan ofisler veya m²’si yıllık 50 $’dan başlayan depolar kiralamak da mümkündür. RAK Serbest Bölgesi gerek düşük bütçeli kobilere gerekse daha büyük yatırımı hedefleyen şirketlere uygun seçenekler sunmaktadır.

Dünyanın üçüncü büyük transit Ticaret Merkezi olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde kurumlar vergisi, gelir vergisi, stopaj, KDV gibi klasik vergi kalemlerinin hiç biri uygulanmadığı gibi diğer ülkelerde uygulanan pek çok bürokratik formalite de bulunmamaktadır.

 Detaylı bilgi için tıklayın……

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.