ESENYURT GAZETESİ 9.06.2011 10:50:00 3039 0

Kaynarca Esenyurt’ta Kars-Ardahan-Iğdır’lılar İle Buluştu

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi toplantı ve kongre salonunda binlerce Kars-Ardahan-Iğdır’nın kaıldığı dayanışma gecesi düzenlendi.

Kaynarca Esenyurt’ta Kars-Ardahan-Iğdır’lılar İle Buluştu
Geceye AK Parti üçüncü bölge milletvekili Ardahan’lı adayı TülayKaynarca’da katılarak hemşehrilerinden destek istedi. Milletvekili adayı Tülay Kaynarca, salonda bulunan hemşerileri ile masaları ziyaret ederek sohbet etti. Kaynarca, gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini belirtti. Düzenlenen dayanışma gecesine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kurumları ve binlerce Kars-Ardahan-Iğdır’lı vatandaş katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Kars- Ardahan ve Iğdır bölgesine yapılan çok sayıda yardım ve hizmetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisi büyük alkış aldı.
 
Süleymanoğlu “ Birlik beraberliğin fotoğrafıdır”
Kars-Ardahan-Iğdır’lı AK Parti’de çeşitli görev alan teşkilat mensupları, Esenyurt Belediyesi meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu kürsüye gelerek geceye katılan konukları selamladılar. Gürbüz Süleymanoğlu yaptığı konuşmasında, bu akşam sözün sahibi Kars-Ardahan ve Iğdır’a yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun olduğunu söyledi. Süleymanoğlu “ Yedi buçuk yılda arkadaşlarımız ile beraber, bölgemize yapılan yatırımlar ve Esenyurt’a hemşehrilerimiz ile olan ilişkilerimiz bu fotoğrafı yansıtmaktadır. Her zaman birlik beraberlik içinde olduğumuz bu yedi buçuk yılda Kars- Ardahan ve Iğdır’a değer veren Esenyurt’ta yaşayan tüm hemşehrilerimize kucak açan Belediye Başkanımız sayın Necmi Kadıoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum. Bu geceyi AK Parti İstanbul üçüncü bölge milletvekili adayı olan değerli hemşehrimiz Tülay Kaynarca’nın sizler ile görüşmesi buluşması için düzenledik. Onunda bu yolda, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
 
Şenay Değer “ Kars-Ardahan-Iğdır birlik ve bütünlük içinde”
 AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı ŞenayDeğer’de gecede konuşma yaparak, Kars-Ardahan-Iğdır ‘ın ayrı iller olmasına rağmen birlik ve bütünlük içinde olarak çok iyi hizmetler üretildiğini söyledi. Değer “ Esenyurt’ta Kars-Ardahan-Iğdır’lı hemşerilerimiz, seçmenlerimiz demokratik yapı olarak en zirvede olan bölgelerimizdir. Seçim öncesinde böyle bir toplantıda buluşmamız çok iyi olmuştur. Esenyurt İlçe Teşkilatı olarak, hiç hız kesmeden ve hiç yorulmadan 12 Haziran’a çalışmalarımızı arttırarak devam ediyoruz. Ben inanıyorum ki Kars-Ardahan-Iğdır yöresindeki kardeşlerimiz, sekiz buçuk yılda yapılan ve ancak seksen yıl ile kıyas edilen Başbakanımızın, hükümetimizin ve partimizin bu güzel icraatlarını en güzel şekilde değerlendireceklerdir. Yeni bir anayasa oluşumu için Esenyurt’tan kuvvetli bir destek geleceğine inanıyorum. Türkiye’nin artık sıkıntılar ile uğraşmaması için önümüzdeki dönem çok önemlidir. Sinevizyonda da izlediğimiz gibi Belediye Başkanımız sadece Esenyurt’a değil Anadolu’da bir çok bölgeye büyük yatırımlar götürerek hizmet anlayışının nasıl olduğunu göstermektedir. Çünkü memleketimizin tamamı bizim ve yetmiş dört milyon’un derdi bizimde derdimizdir” dedi.
 
Kadıoğlu “ Ezber bozuyoruz”
Esenyurt’un aydınlık yüzü olarak, anons edilen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmasında, Esenyurt İlçesinde her bölge insanının, birbiri ile hemşehri olduğunu ifade etti. Kadıoğlu “ Esenyurt’a her memleketten gelen insanlarımız bulunmaktadır. Belediye Başkanı ve yerel yönetici olarak da bu vatandaşlarımızın hepsi bizim hemşehrimizdir. Birileri diyorki, sizin ne işiniz var, Ardahan’da Kars’ta hizmetler yapıyorsunuz. Biz memleketin bu bölgelerine giderek ezber bozuyoruz. Seçim zamanında bazıları gelerek hemşehrilerim dediği zaman sormak gerekir, bunca yıldır acaba oralara bir çivi çakmışmıdır. Kars’a, Ardahan’ada gidiyoruz, Van’a da gidiyoruz. Çünkü bu coğrafya bizim bu topraklar benim diyerek gidiyoruz. Biz bu yaptığımız hizmetleri dahi yeterli görmüyoruz. Daha fazla giderek, oradaki insanımızın sıkıntısını, derdini azaltmaya devam edeceğiz. Bizler siyaset yaparak, seçilerek gelen yerel yöneticileriz. Esenyurt’ta her gece araba yakılıyor, seçim irtibat büroları taşlanıyor. On beş, On atlı yaşlarında gençlere arkalarından birileri bunlara taş at, yık diye emir veriyor. Bu yol doğru bir yol değil, bu yol iyi bir yol değildir. Baskı, zulüm ve tehdit ile hiçbir yere varılamaz. Otuz yıldır getirilen noktada Kürt’sün Türk’sün, şusun busun diye insanlarımızı birbirleri ile komşuluk yapamaz hale getirdiler. Bu gerçekler varken, şimdi seçime gidiyoruz. Bu seçimde inşallah ülkede birliği, beraberliği, kardeşliği ve dayanışmayı ön planda tutan insanların bir araya gelerek tekrar yoluna devam etmesi, değişimi yaşaması ve Türkiye’yi iyi bir noktaya getirmesi için önündeki bir takım engellerin kalkması 12 Haziran’da gerçekleşecektir. Sevgili Kars,Ardahan ve Iğdir’lı hemşehrilerim, inşallah bu seçimlerden daha güçlü çıkarak, hizmetleri ve yatırımları daha da güçlü hale getireceğiz. Ekranlarda anons ediyor birileri, Türkiye rahat bir nefes alacak, evet gerçekten Türkiye AK Parti ile rahat bir nefes alacak” dedi.
 
Kaynarca “ Siyaset hizmet AK Parti hizmetin adı demektir”
AK Parti Üçüncü Bölge Ardahanlı milletvekili adayı Tülay Kaynarca, hemşehrilerine hitaben yaptığı konuşmada, sekiz buçuk yıl içinde AK Parti hükümetinin yapmış olduğu büyük hizmetleri anlatarak destek istedi. Kaynarca “ Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü bizi sizler ile buluşturdu ve evinize hoş geldiniz pankartlarını görünce çok mutlu oldum. Bu gecede göstermiş olduğunuz, sıcak ilgi karşısında gerçekten evimde olduğumu hissettim. Ardahan’lı bir hemşehriniz olarak, biz Kars-Ardahan ve Iğdır’ı ile bir ve beraberiz. Esenyurt’ta baktığımız zaman, Belediyemizin İlçede birçok yatrımları gözden kaçmayacak kadar büyük ve İstanbul’a örnek olacak ölçüde, Kültür Merkezleri, Spor salonları,dev parkları ile ciddi çalışmaları bulunmaktadır. Fakat biraz önce izlediğimiz, sinevizyon da bu hizmetlerin sadece Esenyurt ile sınırlı olmadığını gördüm ve bununla gurur duydum. Özellikle, Göle Yüksek Okulu çok büyük bir hizmettir. Kars-Ardahan-Iğdır’a gönül vermiş, Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nu yürekten tebrik ediyorum.

    Başbakanımızın ekibinden olması ve gerçekten bir hizmet insanı olması sebebiyle Esenyurt çok şanslı diye düşünüyorum. Doğudaki bu bölgelerimiz AK Parti iktidarı dönemi ile duble yollara kavuştu. Üniversite ile Iğdır ve Ardahan ilk olarak bu iktidar döneminde tanıştı. Başbakanımız Kars’lı hemşehrilerimiz için, şu anda inşaatına başlanan iki yüz trilyonluk yatırım ile Kültür Merkezi ve turizm alanı olacak ve oradaki kardeşlerimizin de çok güzel imkanlara kavuşmasını sağlayacak. Artık babamın partisi yok, spor kulübü gibi siyasi parti tutma dönemi bitti. Siz bize güç vereceksiniz ki bizde Türkiye’ye güç katabilelim sevgili hemşehrilerim” dedi. Kaynarca, Türkiye’nin diğer bölgelerinde yapılan yatırımları da anlatarak “ Sözün özü şudur, siyaset hizmet demek AK Parti’de hizmetin adı demektir” diyerek sözlerini tamamladı.              

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


5 Farklı Partiden CHP’ye 10 Bin Kişilik Rekor Katılım...

LİSANSÜSTÜNDE TOPLAM 1680 MEZUN…

Milletvekili Özgün'den Esenyurt’a Destek Ziyareti

Çalık; Kaynakların Adil Dağıtımı Temel Meselemizdir

Ergin’den Kadın Meclisine Ziyaret…

Sofram’ın ünlü şefi Hüseyin Kankaya, 6’ncı kez MasterChef Türkiye’de

Altın Adam İle Gelen Yenilik Rüzgârı...

Asgari ücretle çalışan biriyle evlenir miydiniz?

Bakırköy Belediyesi Can Dostlarının Yanında

DÜNYACA ÜNLÜ YAZARDAN YENİ KİTAP, AFFETMEK...

Esenyurt’tan Türkiye’ye Barış Ve Kardeşlik Mesajı

Çalık'tan Doğayla İç İçe Bir Yaşam Alanı

Güner'e Esenyurt Belediyesi'nde kritik görev...

Abdullahoğlu; Esenyurt'taki STK'la Eşit Mesafede Olacağız

Aslolan Şampuanın Saçı Yıkaması Değil, Saç Kökünü Beslemesidir

Bozkurt; Yeniden Başkan Seçildi

Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.