Tarih: 01.01.0001 00:00 4727

Yiğidolar Beylikdüzü’nde

Beylikdüzü Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği yöresel sanatçılar ve yemekleriyle muhteşem bir açılışa sahne oldu.

Yiğidolar Beylikdüzü’nde
Tuna’dan teşekkür
Beylikdüzü Yakuplu mahallesinde gerçekleştirilen, açılış törenine Beylikdüzü’nde bulunan yüzlerce Sivas’ lı katıldı. Sivas’ lı işadamları ve Siyasetçilerin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Yiğidolar Beylikdüzü’nde sloganıyla hazırlanan törende Siyasetçiler ve İşadamları bir araya geldi. Açılış konuşmasını yapan Beylikdüzü Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halit Tuna Beylikdüzü ilçesinin yeni kurulan bir ilçe olması nedeniyle ve Beylikdüzü Bölgesinde Sivaslıların çoğunlukta olduklarına değindi. Hemşerilerinin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda çalışmalarının devam edeceğini belirten Tuna,  Dernek olarak bir çok faaliyette bulunacaklarını ve Sivaslılar Derneği olarak projeleri ile hizmet edeceklerini belirterek açılışa ilgi gösteren misafirlere ve Sivaslılara katkılarından dolayı teşekkür etti.
 
“Büyük Projelere İmza Atacaklar”
Beylikdüzü Sivaslılar Dernek açılışına katılarak, Yiğidoların Coşkusuna ortak olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzü Sivaslılar Derneği kısa bir süre önce Sivaslı hemşerilerini bir araya getirerek kuruluş aşamasından geçmiş ve bugün resmi açılışında bizleri bir araya getirmiştir. İlçemiz adına güzel çalışmalara ve projelere imza atacaklarına inanıyor birlikteliklerinin devamını diliyorum” dedi.
 
Türkü Ana Yiğidolarla Buluştu
İstanbul 3. Bölge Sivaslı Milletvekili adaylarından ve Yine Sivas’ın sevilen Türk Halk Müziği sanatçılarından Türkü Ana Sebahat Akkiraz, “Sivas hızla göç veriyor, değerlerimiz kaybolmadan Sivas’a yatırım yapmalıyız. Buradaki birlikteliklerinizde Anadolu Cenneti Sivas’ı unutmayalım, unutturmayalım düşüncesiyle çalışın. Beylikdüzü’nde Sivas’lı hemşerilerimle birlikte olmaktan mutluyum” dedi.
 
“Beylikdüzü’nde Yiğitdolar Konuşulacak”
İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ekrem Erdem konuşmasında Sivas’a ve Sivaslılara değinerek, Sivaslı hemşerileri ile birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade ederken, “ Artık Beylikdüzü’nde Yiğitdoların gücü konuşulacak” dedi. Sivas Platform Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı olan Sivas’lı İsmail Erdem açılış konuşmasında Sivaslı Siyasetçilerinin az oluşuna değinerek, “Sivaslıların artık Siyasette’de bulunmalarını istiyoruz. Sivaslıları ülke için faydalı olacak her türlü çalışmada ön sıralarda görmek istiyoruz” dedi.

                                                                                                 Haber: Adom Ajans
 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.