Tarih: 01.01.0001 00:00 340

Şehit er son yolculuğuna uğurlandı

Tunceli’de vatani görevini yaparken arkadaşının silahından çıkan kurşunla öldüğü iddia edilen şehit er Cüneyt Yüksel, son yolculuğuna gözyaşları ve tekbirlerle uğurlandı.

Şehit er son yolculuğuna uğurlandı

Küçükçekmece Yavuz Sultan Selim Camii'nde kılınan cenaze namazına şehit er Yüksel’in ailesi, arkadaşları ve yakınları katıldı. Şehit Yüksel’in naşı yakınları ve arkadaşları tarafından camiye sloganlar eşliğinde omuzlarda getirildi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazında şehidin babası Süleyman Yüksel, “ Vatan sağolsun. Çok büyük üzüntü yaşıyoruz. Evladımı toprağa vereceğim. Oğlumla en son pazartesi günü konuşmuştuk.“ şeklinde konuştu. Bu arada, şehit Cüneyt Yüksel’in cenazesine Tunceli’den gelen komutanları da katıldı. Komutanları acılı babayı teselli etmeye çalıştı. Cenaze namazının ardından şehit Yüksel tekbirler eşliğinde büyük bir kalabalık tarafından cenaze aracına konuldu. Yüksel’in cenazesi Büyükçekmece mezarlığına defnedilecek.

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.