Tarih: 01.01.0001 00:00 838

Visa 2010 Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Visa Europe’un her yıl Türkiye’deki üye bankalara yönelik düzenlediği Visa Europe Türkiye Konferansı Vizyonist’11, 09 Haziran 2011 tarihinde Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de gerçekleştirildi.

Visa 2010 Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

“Visa 2010 Başarı Ödülleri”nin sahiplerini bulduğu konferansta, bu yıl Yapı Kredi Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası ve Finansbank ödüle layık görüldü.

“Visa 2010 Başarı Ödülleri”, Visa Europe’un Türkiye’deki üye bankalarla gerçekleştirdiği yıllık Vizyonist Konferansı’nda sahiplerini buldu. 2010 yılında ödeme sistemleri sektöründe banka kartı, kredi kartı ve ticari kartta ulaşılan hacimlere ve büyüme oranlarına göre yapılan değerlendirmeler sonucunda ödül kazanan bankalar şöyle sıralandı:

  • Visa Kredi Kartı Alışveriş Hacminde Lider Banka: Yapı Kredi
  • Visa Electron Banka Kartı Alışveriş Hacminde Lider Banka: Türkiye İş Bankası
  • Visa Ticari Kart Alışveriş Hacminde Lider Banka: Garanti Bankası
  • Visa Kredi Kartı Alışveriş Hacminde En Yüksek Büyümeyi Gerçekleştiren Banka: Finansbank
  • Visa Electron Banka Kartı Alışveriş Hacminde En Yüksek Büyümeyi Gerçekleştiren Banka: Finansbank

Ödül töreninde yaptığı konuşmada ‘Visa 2010 Başarı Ödülü’ne layık görülen tüm bankaları tebrik eden Visa Europe Büyüyen Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mark Antipof, “Türkiye, son derece güçlü pazar dinamikleri, istikrarlı ekonomik büyümesi ve teknolojik gelişmelere yatkınlığı ile Visa Europe için en önemli pazarlar arasında yer alıyor. Pazarın bu özellikleri ve Türkiye’deki üye bankalarımızın yarattığı değer ile Visa Europe Türkiye’nin önümüzdeki dönemde de güçlü bir şekilde büyümeye ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi Avrupa’da birçok yeniliğe imza atmaya devam edeceğine inanıyoruz.” dedi.

Bu yıl “Gelecekte Yer Almak” teması ile düzenlenen Vizyonist’11 Konferansı’nda Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler, ödemeler dünyasında sosyal medyanın yeri, mobil ödemeler dünyası gibi konular gün boyu gerçekleştirilen oturumlarda tartışıldı. Oturumlara ve konferansın sonunda gerçekleştirilen ödül törenine, Türk bankacılık sektörünün üst düzey temsilcileri katıldı.

(Mediacat)

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.