GÜNCEL 13.06.2011 14:56:00 3244 0

Siyah Şampuan farkını ortaya koydu.

Bütün şampuanlar aynıymış, su içermeyen Siyah Şampuan farklı!

Siyah Şampuan farkını ortaya koydu.

Farklı şampuan markalarının içeriğini uzmanlarla birlikte inceleyen İngiliz Daily Mail gazetesi, en pahalı şampuanla en ucuzunun aynı altı maddeyi içerdiğini ortaya koydu.

İngiliz Daily Mail'in yaptığı araştırma şampuanların yüzde 80'i sudan (aqua) oluştuğunu ortaya çıkardı.

Markaların özel içerik olarak sunduğu kimyasallar ise şampuanın ancak yüzde 1'inde bulunuyor.

 

Bunun şampuanların hepsinin aslında aynı etkiyi yaptığı anlamına geldiğini söyleyen Daily Mail okuyucularına şampuanlarını seçerken bunu da göz önüne almalarını tavsiye etti. Günlük kullanılan normal şampuan ve özel complexler içeren bitkisel şampuanların yarısından fazlasının sudan oluştuğu, etken madde içeriğinin yok denecek düzeyde olmasından dolayı kullandığı şampuandan memnun kalmayan tüketicilere özel ve ekonomik Siyah Şampuan sonunda üretildi. Genel saç bakımı ve saç derisi sağlığı konusunda  tüketici memnuniyetini arttırmayı hedefleyen ilaç ve kozmetik firması KOZLAB; saç dökülmesi, kepek, saçkıran, sedef ve saç beyazlaması gibi saç derisi sorunlarını gidermeye yardımcı, % 100 konsantre içeriğiyle doğal, ilk ve tek su katkısız Siyah Şampuanı Core Primal ile önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.

KOZLAB’ın ar-ge araştırmalarının sonucunda su katkısı ve hiçbir boyar madde içermeyen, özel etken madde içeriğiyle Siyah Şampuanı sektöre kazandırması saç bakımı ürünlerinde bir devrim niteliği taşıyor.

Siyah şampuanın diğer normal ve bitkisel şampuanlardan farkı nedir? 

Bütün şampuanların kimyasal ya da bitkisel genel formülü  %70-80 su %15-20 kimyasal katkılar ve bir de % 1’de her firmanın kendine özel diye  bitki özleridir. Siyah Şampuan içeriğinde %45’e varan oranda polifenoller ve doğal bitkisel yağlar içerir. Kullanılan formül içerikleri tamamen organiktir. Dolayısı ile içeriğindeki polifenoller açısından  %100 konsantredir. Polifenoller; doğadaki bütün bitkilerde bulunur. Elma, marul, üzüm… kısaca her türlü bitkiden biz bu maddeleri alırız. Kıyaslama yaparsak; eşit koşullarda 40 kg elmadan alacağımız tüm etkin maddeleri KOZLAB, 250 ml lik ambalaj içine konsantre olarak kullanıma hazır hale getirmiş ve böylece Siyah Şampuanın etkinliğini maksimize etmiştir.

 

Siyah Şampuan saçta ne gibi etkiler sağlar? Saç Dökülmesi Problemini Nasıl Çözer?

 Siyah Şampuan, polifenoller ve içeriğinde bulunan mineraller sayesinde saçları besler. Ayrıca içerisinde bulunan kaliteli bitkisel yağlar sayesinde saç derisinin nemlenmesine ve saç derisi problemlerinin çözümüne yardımcıdır. Ayrıca yağ asitlerinden alfa linolenik asit, polifenoller ve çinko mineralinin sahip olduğu 5-alfa –redüktaz enzimini inhibe ederek saç dökülmesini durdurma özelliğine sahiptirler.

 

Polifenol ekstraktının antifungal (mantar önleme etkisi) ile cilt yüzeyinde oluşan sorunları çözdüğü bilimsel olarak ispatlanmıştır. Dolayısı ile hem mineraller hem de polifenol ekstrakt etkisi ile halk asında saç kıran hastalığı olarak bilinen rahatsızlık ortadan kaldırılır.

 

Bununla birlikte Polifenol ekstraktının saç derisinde görülebilen psoriasis (sedef), seboreik egzama, pruritus, aknetik keratoz gibi rahatsızlıkları gidermeye yardımcı olduğu araştırmalarca kanıtlanmıştır.

 

Siyah Şampuan Saç Beyazlamasını Nasıl Yavaşlatır?

 Beyaz olan saçın eski rengine dönmesini hiç bir madde sağlayamaz yani inaktif bir hücreyi hiçbir şey diriltemez fakat polifenollerin hücre yenileme ve melanin hücrelerini dengeleme özelliklerinden dolayı saçların erken beyazlamasını engeller ve bu etkiler klinik olarak ispatlanmıştır. Siyah Şampuan; içeriğindeki doğal minerallerin melanin hücreleri üzerine düzenleyici etkisiyle saçların beyazlamasını önleyeme yardımcı olmakta, saç beyazlamasına karşı tüketicilere su katkısız ve doğal özellikleriyle eşsiz bir seçenek sunmaktadır.

 

Siyah Şampuan Nasıl Kullanılır?

 Kuru-normal-boyalı-yağlı saç tipi seçenekleriyle baylara ve bayanlara özel ayrı çeşitlerle GMP koşullarında üretilen Siyah Şampuan Core Primal günlük şampuanlar gibi kullanılabilir. Köpürtüldükten sonra saçı durulamadan önce 5 dk. süreyle saç derisinde bekletilmesi tavsiye edilir. Böylece Siyah Şampuandaki minerallerin ve polifenollerin saç derinize iyice nüfuz etmesi sağlanmaktadır. İlerlemiş aşamadaki saç derisi sorunları için şampuanlamadan önce besleyici saç serumunun saç derisinde bekletilerek kullanılması, şampuanlamadan sonra ise yumuşatıcı saç solüsyonunu uygulamanızı tavsiye edilmektedir. Solüsyon tatbik edilmiş saç tekrar durulama işlemine tabi tutulmaz. Saç serum ve solüsyonları da polifenoller ve mineralleriyle zenginleştirilmiş ekonomik saç bakım ürünleridir.

 primalsampuan.com

 

Kaynak : haber7.com


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.