Tarih: 01.01.0001 00:00 1942

Şimşek: İktidarız sözümüz taahhüt gibidir

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'ın ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Seçim öncesi verilen sözlerle ilgili şunları söyledi:

Şimşek: İktidarız sözümüz taahhüt gibidir

Teşekkür ziyaretlerinin ilkini Sason ilçesine yapan ve Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan'la makamında görüşen Şimşek, Sason Belediyesi önünde toplanan kalabalığa hitaben belediye balkonundan bir konuşma yaptı. Kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Şimşek, şunları söyledi:

''Seçimler geride kaldı, başbakanımız çok güzel bir balkon konuşması yaptı. Şimdi biz balkondayız. Değerli kardeşlerim biz tekrar hizmet için sahadayız. Sason için verdiğimiz her sözün arkasında duracağız. Ben şahsen takipçisi olacağım. Burada eğitim konusunda, alt yapı konusunda verdiğimiz her sözün arkasındayız.

Değerli kardeşlerim siz bize büyük bir yetki verdiniz, büyük bir sorumluluk verdiniz, bizi desteklediniz. Size layık olmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Köylerin gerekli bütün hizmetlerini bu dönemde inşallah peyderpey yapacağız. Biz onların desteklerini asla unutmayacağız. Biz belediye başkanımıza destek olacağız. Belediye başkanımız sizlere hizmet edecek.''

Çevre ilçelerde tekstil fabrikalarının bulunduğuna işaret eden Bakan Şimşek, iş adamlarıyla görüşerek Sason'a da bir fabrika kurmaları için girişimde bulunacağını, onları teşvik edeceğini söyledi.

Şimşek, ''Propaganda falan yapmıyoruz. Biz iktidarız. Söylediğimiz şeyler taahhüt gibidir. Böyle boş şeyler değil. Biz boş vaatlerde bulunmadık, seçim bitti, yine karşınızdayız. Yine hizmetinizdeyiz. Durmak yok, çalışmaya, hizmete devam'' diye konuştu.

Daha sonra Kozluk ilçesine geçen Şimşek, 29 Ekim Konferans Salonunda yaptığı teşekkür konuşmasında da, önümüzdeki dönemde diğer siyasi partilerin seçilmişleri ile birlikte daha sivil, daha demokratik bir Anayasa için çalışacaklarını ve huzurun, barışın hakim olması için ellerinden gelini yapacaklarını kaydetti.

Beşiri ilçesine de teşekkür ziyaretinde bulunan Şimşek, ardından Hasankeyf ve oradan da Gercüş ilçesine geçti. Şimşek, vatandaşlara, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Maliye Bakanı Şimşek, Gercüş ilçesine bağlı Hisar ve Kayapınar beldelerini de ziyaret etti.

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.