GÜNCEL 20.06.2011 16:00:12 681 0

Çocuklara en güzel karne hediyesi

Milyonlarca aileyi bu hafta sonu okulların tatile girmesiyle birlikte karne heyecanı yaşadı.

Çocuklara en güzel karne hediyesi

ADVERTORİAL 

İlköğretim ve lise öğrencileri, karne heyecanıyla birlikte ailelerinin kendilerine verecekleri hediyeleri de düşünerek mutluluk duyuyorlar.

Yaz döneminde çocukların karne mutluluğunun en güzel hediyesinin çok şık ve kullanışlı mobilyalar olduğunu ifade eden Miga Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve mobilyaminegölden.com çözüm ortağı Naci Bayav, “İnegöl mobilyasının en güzel çizgilerini, en güzel kreasyonlarını yansıtan çocuk ve genç odalarımız, çok uygun ve kaliteli şekilde hizmetinizdedir. Karne heyecanı yaşayan çocuklarınızı sevindirmek, onların odalarında yeni bir dünya açmak, onların odalarına yeni çizgiler ortaya koymak için mobilyaminegölden.com’u ziyaret edin. Muhakkak beğeneceğiniz bir çizgi, bir çocuk odası veya genç odası bulacaksınız. Karneler çocuklarınızdan, hediyeleri ise mobilyaminegölden.com’dan olacak” dedi.

Çocuk ve genç odalarında müthiş ve kaçırılmaması gereken fırsatların, kampanyaların olduğunu, bu fırsatı sadece karne hediyesi olarak çocuklar için tasarlayıp faaliyete soktuklarını belirten Naci Bayav, “Çocuk ve genç odaları satın alan annelerimiz için aynı zamanda ayakkabı koltuk da hediyemiz olarak kendilerine takdim edilmektedir. İnegöl mobilyasının en güzel çizgilerini, trendlerini ve kreasyonlarını ortaya koyan mobilyalarımız, kalite ve güven unsuruyla sizlere ulaştırılmaktadır. Mobilyaminegölden.com farklı markaların birbirinden güzel çizgilerini sanal alemde sizinle buluşturmaktadır. Bizim bu perspektifte en büyük avantajımız, İnegölde üretim yaparak ürünlerini Türkiye’nin her yanına ulaştırmak zorunluluğunda olan ve bunun için belli bir masraf, nakliye yapmak zorunda kalan markalardan farklı olarak sanal alemde satış işlemini gerçekleştirmek ve hiçbir ekstra masraf koymadan ürünleri tüketiciyle direkt olarak buluşturabilmektir. Mobilyaminegölden.com İnegöl’de üretim yapan yüzlerce firmanın ve birbirinden değerli markanın, sanal satış sitesi olarak hizmet vermektedir. Mobilyaminegölden.com’dan ürün alan çok değerli müşterilerimiz, kesinlikle bu markaların mağazalardaki ekstra masraflarından, kar marjlarından etkilenmeden, çok uygun fiyata bu ürünlere ulaşmış olmaktadır” açıklamasını yaptı.

Kaliteli, farklı çizgisi ve kreasyonlarıyla fark oluşturan İnegöl Mobilya’sına ulaşma ve mobilya ihtiyacı olanların buluşma noktası olan mobilyaminegölden.com çözüm ortağı Naci Bayav, “Türkiye’nin en kaliteli, en farklı çizgilerine sahip olan mobilyaları artık internet aracılığıyla ayağınıza kadar geliyor. İnternetten sipariş ettiğiniz ürünleri gezerek dolaşarak sipariş edeceğiniz ürünlerin neredeyse yarı fiyatına evinize getirebiliyorsunuz. Bu kolaylıktan ve ayrıcalıktan faydalanın ve evinizde İnegöl Mobilyasına yer açın. İnegöl Mobilyaları evinizi süsleyecek, sizin ve herkesin gözdesi olacak” dedi.

                                    Online mobilya almak için tıklayınız:

                                         www.mobilyaminegolden.com

Mobilyaminegölden.com’un satış yapmaya çalışan diğer mağazaların giderlerini, amortismanlarını, istihdam yükünü ortadan kaldırdığını online mobilya alışveriş merkezi olarak direkt tüketiciye hizmet vermek için özel olarak tasarlandığını kaydeden Bayav, “İnegöl’de farklı ürün gruplarında farklı şekillerde üretim yapan yüzlerce firma var. Bu üretici firmalar ülkemizin dört bir yanındaki mağazalarına ürünlerini bir şekilde ulaştırırlar. Bu arada nakliye vesair giderler mobilya gruplarının fiyatlarının üzerine yansıtılarak vatandaşa ulaştırılır.

Maliyet fiyatları, mağaza genel giderleri ve kar marjları ilave edilerek perakende satışa sunulan bu mobilyalar, elbette müşteriye daha pahalıya malolur. mobilyaminegölden.com mağaza genel giderini ortadan kaldırarak 'Online Mobilya Alışveriş Merkezi' olarak tüketiciye hizmet verir.mobilyaminegolden.com İnegöl'de ki üretici firmaların ürünlerini 'Online Mobilya Alışveriş Merkezinde' yayına sunarak perakende tüketicinin beğenisine sunar. mobilyaminegölden.com'da satışa sunulan Yatak Odaları, Yemek Odaları, Koltuk Takımları, Oturma Grupları ve Mobilyaya dair herşey üreticiden tüketiciye direkt ulaştığı için yapılan alışverişler tüketiciye %50'ye kadar karlılık sağlar.Onlarca mağaza gezerek görebileceğiniz mobilya modellerini bir tıkla izleyebilme avantajını yakalamakla birlikte kaliteli mobilyayı en ekonomik fiyatlara alabilme imkanı buluyorsunuz. mobilyaminegölden.com müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı kendine ilke edinerek satış sonrası hizmette garanti vermektedir.mobilyaminegölden.com İnegöl merkezli bir firmadır” diye konuştu.

Online mobilya almak için tıklayınız:

www.mobilyaminegolden.com 

 

Kaynak : haber7.com


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.