Tarih: 01.01.0001 00:00 582

İzmir'de çekilen dizide tecavüz iddiası

İzmir'de çekimleri yapılan ve özel bir kanalda yayınlanan dizinin kadın başrol oyuncularından biri, rol arkadaşı tarafından tecavüze uğradığını iddia etti.

İzmir

İzmir'de çekimleri yapılan ve özel bir kanalda yayınlanan dizinin başrol oyuncularından biri olan B.O'ya (36) tecavüz ettiği iddia edilen ve şikayet üzerine tutuklanan rol arkadaşı C. D. hakkında 'Cinsel saldırı ve 6136 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 13 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

FOTOĞRAFLARIMI ÇEKTİ

İddiaya göre tecavüz olayı 20 gün önce Alsancak'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alsancak Polis Merkezi'ne başvuran sinema ve tiyatro eğitmeni B.O birlikte yaşadığı C. D.'nin kendisini döverek tecavüz ettiğini iddia etti. B.O tecavüz olayını ifadesinde şöyle anlattı: 'Çekimlerden sonra eve geldiğimde C. D. evde oturuyordu.Yatak odasına gidip kitap okumaya başladım. Kendisi yanıma gelip, bana, 'ben kim miyim' dedi. Benim hayatıma karışmamasını istedim. Yanıma gelip uzandı. Birden eliyle vurmaya başladı. Döverken de üzerimde bulunan giysileri parçaladı. Ben yanından kaçarak diğer odaya gittim. Kapıyı kapatmak istedim. Elindeki copla kapıyı kapatmamı engelleyip, cop ile dövdü. Beni yerde sürükleyip, yatak odasına getirdi. Zorla sahip oldu. Kendisinden korktuğum için ona fazla direnemedim. Bana, 'Git bunu da başkalarına anlat, anlatacak mısın?' diye sordu. Benim çıplak olarak cep telefonuyla resimlerimi çektiğini söyledi. Bunları internete vereceğini söyledi' dedi.

TUTUKLANDI

Şikayet üzerine gözaltına alınan C. D. ifadesinde tecavüz suçlamalarını kabul etmeyerek, birlikte yaşadığını ve ayrılmak istediği için B.O'nun iftira attığını iddia etti. C. D. 'Zorla değil, kendi isteğiyle birlikte olduk' diye konuştu. Savcılığa sevk edilen C. D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13 YIL İSTENDİ

Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Orhun Sezer, konuyla ilgili iddianamesini hazırladı. Açılan davada tutuklu yargılanacak olan dizi oyuncusu C. D., önümüzdeki günlerde 'Cinsel saldırı ve 6136 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 13 yıl hapis cezası istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim önüne çıkacak.

HABERTÜRK

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.