Tarih: 01.01.0001 00:00 465

Bağış: Umarım Kılıçdaroğlu söylememiştir

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'nin oy oranıyla ilgili 'Stockholm sendromu' yorumuna ilişkin sözlerini değerlendirdi.

Bağış: Umarım Kılıçdaroğlu söylememiştir

Bağış, 'Başbakan'ın balkon konuşmasından sonra umarım bu sözler söylenmemiştir. Çünkü çok incitici olur' dedi.

Bakan Bağış, İçişleri Bakanlığı ile Avrupa Birliği Genel Sekreterliği arasında 'İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor Projesi' kapsamındaki 'Çerçeve İşbirliği Protokolü' imza töreni öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı. Bakan Bağış, Avrupa Birliği ile ilişkiler konusundaki tartışmaları değerlendirdi. Bağış, AB'nin Türkiye gibi çok önemli bir ülkeden üye olarak yararlanıp yararlanmama konusunda bir karara varması gerektiğini ifade ederek, 'Bizim AB'nin ülkelerine değil, ilkelerine ihtiyacımız var.

Standartlara ulaşıldıktan sonra AB'ye üye olmak ya da olmamak önemli değildir' şeklinde konuştu.

Bağış, Kılıçdaroğlu'nun 12 Haziran'da yapılan seçimlerde AK Parti'ye oy verenleri 'Stockholm Sendromu'na benzetmesine ilişkin bir soruya ise, 'Başbakan'ın balkon konuşmasından sonra umarım bu sözler söylenmemiştir. Çünkü çok incitici olur' cevabını verdi.

  

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.