Tarih: 01.01.0001 00:00 3922

Koç ailesine 'Hayırseverlik Ödülü'

Fransa’nın en büyük bankası BNP Paribas’nın Hayırseverlik Ödülü, “Tüm dünya için öncü ve örnek nitelikteki çalışmaları” nedeniyle Koç ailesine verildi

Koç ailesine

Koç Holding’ten yapılan açıklamada, “Hayırseverliğin Nobeli” olarak bilinen Carnegie Hayırseverlik Madalyası’nı 2009’da Türkiye’ye getiren Koç ailesine bir ödülün de Avrupa’dan geldiği belirtilerek, dünyanın en güçlü 6 bankasından biri olan BNP Paribas’nın, 2008’den beri verdiği ‘Hayırseverlik Ödülü’nün bu yıl Koç ailesine layık görüldüğü bildirildi.

BNP Paribas’nın, Koç ailesinin hayırseverlik çalışmalarının anlatıldığı özel bir kitap yayınlayacağı da belirtildi.

‘Vehbi Koç Vakfı fark yarattı’

BNP Paribas CEO’su Baudoin Prot, Hayırseverlik Ödülü’nü 21 Haziran’da Paris’teki törende Koç ailesi adına Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç’a takdim etti.

Koç, törende yaptığı konuşmada, hayırseverliğin her geçen gün daha fazla önem taşıdığına dikkat çekerek, “Globalleşme ve bilişimdeki hızlı gelişmeler ile vakıflar, geçmişe oranla daha uluslararası bir yapıya kavuşmaktadır.

42 yıl önce kurulan Vehbi Koç Vakfı, Türkiye’de farklılık yaratan önemli hayırseverlik projelerini üretmeyi ve desteklemeyi sürdürmektedir” diye konuştu.

Hayırseverlik konusunda Türkiye’deki çalışmaların artarak sürmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Koç, “Vehbi Koç Vakfı’nın misyonu, tutkulu fakat erişilebilir vizyonu ve profesyonelliğin en üstündeki çalışmaları ile hayırseverlik faaliyetlerine desteği sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.