Tarih: 01.01.0001 00:00

Pil Toplayarak İstanbul Gezilirmiş!

Atık pillerin doğayı kirletmesini engellemek ve çevre bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen “Biten Pilleri Çöpe Atmayın” kampanyası sonuçlandı. Kampanya çerçevesinde bir eğitim-öğretim yılı boyunca en çok atık pil toplayan o

Pil Toplayarak İstanbul Gezilirmiş!
“Pil toplayarak İstanbul gezilir mi?” sloganıyla yola çıkan Arnavutköy Belediyesi, okulların kapandığı gün, ilk üçe giren okulu İstanbul gezisiyle ödüllendirdi.Üçüncülüğünü Baklalı İlköğretim Okulu’nun, ikinciliğini Karaburun Örfi Çetinkaya İlköğretim Okulu’nun kazandığı kampanyada, bu yıl ipi göğüsleyen okul; kişi başına 2.09 kilo ile Yeniköy Örfi Çetinkaya oldu.
 
Birinci olan okula Boğaz Gezisi ödülünün verildiği kampanyada, okul ödülünü 17 Haziran Cuma günü düzenlenen organizasyonla aldı ve öğrencisiyle, velisiyle, öğretmeniyle, İstanbul’u denizden görmenin mutluluğunu yaşadı. Okul Müdürü Murat Umur’a, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminin ve Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Musa Surat’ın eşlik ettiği 200 kişilik grup, ‘Boğaz Gezisi’ ödüllerinin keyfini sürerken, 2’nci ve 3’ncü olan okullar da aynı gün Topkapı Sarayı’nın ihtişamına tanıklık ettiler.   

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.