Tarih: 01.01.0001 00:00 5176

Kriz derinleşirken...

Şimdi BDP, bastırarak sonuç almaya çalışıyor. Yasalar karşısında haklı değil ama 'bastırmak' da siyasette bir yöntem haline gelmiş durumda.

Kriz derinleşirken...

Benim gördüğüm:Bir: YSK, 9 Haziran'da Hatip Dicle'nin durumuna vakıf oluyor ama adaylığı iptal 'cesaret'i gösteremiyor. Çünkü daha önce bir 'veto' depremi ve tornistanı yaşamış, seçimlere iki gün kala bir adaylık iptali, onu korkutuyor.Korkmakta haksız mı? Tartışılabilir.İki: BDP, taa 22 Mart'tan itibaren Hatip Dicle'nin cezasının onandığının, bunun seçilmeye engel olduğunun farkında. Bu sebeple aday gösterilmemesi lazım. Aday gösteriyor, YSK'nın zaafı onu cesaretlendiriyor ve seçimler olup bitiyor. YSK Dicle'nin milletvekilliğini düşürüyor.Şimdi BDP, bastırarak sonuç almaya çalışıyor. Yasalar karşısında haklı değil ama 'bastırmak' da siyasette bir yöntem haline gelmiş durumda.Köşe yazısının devamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz(Ahmet Taşgetiren - BUGÜN)

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.