Tarih: 25.06.2011 10:16

Saçınız ne dökülsün ne de beyazlasın!

Facebook Twitter Linked-in

 Tüm toplumlarda saç ve saç şekillerinin sosyal,  kültürel bir önemi vardır. Saç dökülmesiyle karşılaşan bir kişi, kendisini fiziksel ve ruhsal olarak zayıf görmeye başlayarak, bu durumdan kurtulabilmek için değişik yöntemlere başvurabilir.

  Aşırı saç dökülmesi, saç köklerinde zayıflık ve saç tellerinde incelme şikayetleri bulunanların, önlem almaya başlaması gerekir.

 Uzmanlar, günde 50-100 adet saç telinin dökülmesini normal sınırlar içerisinde kabul ediyor. Saç dökülmesinin nedenlerini bilmek hem bilinçli davranarak baştan bazı tedbirler almanızı sağlayacak, hem de bir sorun yaşadığınızda doğru tedavi şekli konusunda sizi yönlendirecektir.

 Saç dökülmesinin başlıca nedenleri:

Uygunsuz saç bakımı ve kozmetik ürün kullanımı: Uzmanlara göre; boya, renk açma, düzleştirme veya perma gibi yöntemler, uygun koşullarda yapılmazsa saça zarar verebiliyor.

 SAÇINIZA 4X4 ÇÖZÜM PAKETİ      : NANODERM

 

www.nanodermturkiye.com – 0216 495 84 84 

Nanoderm % 0 alkol oranı ile benzeri  birçok ürünü zaten arkasında bırakmış olmasının yanında saç dökülmelerinde, kepeklenme, yağlanma, ve beyazlama gibi birçok saç ve saç derisi probleminizde en büyük destekçiniz.

Şampuan içerisinde bulunan sarımsak özü, losyon içerisindeki ısırgan otu ve bu iki önemli bitkiye  destekçi diğer bitki özleri ile saç bakımında doğal donanım. Nanoderm, nano teknoloji özelliği sayesinde saç köklerinizin en ulaşılmaz noktalarına nüfuz etmektedir. Saçlarınızın ihtiyacı olan canlılık , parlaklık ve sağlığı için gerekli olan yardımı sizlere sunmaktadır.

 

Nanoderm bilinen birçok üründen farklı olarak sizi saç bakımında nano teknoloji ile cebinizi yakmadan tanıştırıyor. Neden Nanoderm denildiğinde verilebilinecek 4 önemli cevabımız var.

 

 Nanoderm set ile ilgili daha detaylı bilgi ve sipariş için;

(216) 495 84 84 numaralı telefondan ya da www.nanodermturkiye.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

SARIMSAK ŞAMPUAN :

Sarımsak binlerce yıldır şifa kaynağı olarak kullanılmaktadır. Sarımsağın saça etkisini bilmeyen yoktur ve bu şekilde tercih edilen bir bitki olması içeriğindeki saçlara oldukça faydalı, olumlu etkileri olan, zengin besinlerden (sülfür bileşikleri, vitaminler ve mineraller gibi) kaynaklanmaktadır.

Sarımsağın içindeki vitaminler, mineraller, eser elementler sayesinde saçların dolgunluk kazanmasına, daha hızlı uzamasına yardımcı olduğu bilinmektedir.

Nanoderm Sarımsak Sütü Şampuan içerisinde yoğun miktarda sarımsak bulunur, sarımsağın etkileri tamamen korunmakla birlikte kokusu nano teknoloji kullanılarak etkisiz hale getirilmiştir.

Sarımsağa ilave edilen ısırgan otu, papatya, avokado, buğday, menekşe, çinko ve Provitamin B5 ile; saç dökülmesi nedenlerini ortadan kaldırmaya yardımcı olacak, yüksek performans sağlayacak şekilde zenginleştirilen Nanoderm, şampuan özelliğinden çok saç bakım kürüne benzemiştir.

 SAÇ BAKIM SERUMU :

 Nanoderm saç bakım serumu saça ve saç köklerine direk nüfuz ederek, saçın daha iyi beslenip canlanmasını sağlar ve yeni saç oluşumunu tetikler. Dökülme, seyrelme ve zayıflama sorunu yaşayan her yaş aralığında kadın ve erkek için uygundur. Adaçayı, Biberiye, Mersin, Defne, Papatya ve Isırgan Otu içermektedir… Bu bitkiler birbirlerini tamamlayan ve etki gücünü artıran bitkilerdir. Birlikte kullanıldıklarında yalnız kullanımından alınacak sonuçlara göre çok daha etkili ve verimlidir.

BEYAZ SAÇ GİDERİCİ :

Saç ağırlıklı olarak proteinlerden oluşur ve doğal rengini melanin denilen bir maddeden alır. Melanin tüm saçlarda mevcuttur ve saça rengini veren temel unsurdur,saç rengindeki farklar saçın içerisindeki melanin pigmentlerinin miktarına bağlıdır. Yani koyu renk saçlarda açık renk saçlara oranla daha yoğun miktarda melanin bulunur. Zamanla saçtaki melanin maddesi muhtelif sebeplere bağlı olarak azalır ve saç beyazlaşmaya başlar. Bu durum saçın farklı bölgelerinde oluşur ve genellikle başlangıç bölgesi şakaklardır. Tek tek saç kıllarıyla oluşmaya başlayan beyazlama, zamanla artar ve melanin kalmayınca saçlar tamamen beyazlaşır, NANODERM Beyaz saç giderici losyon içeriğinde bulunan melanin özütleri ile saçlarda eksilen melanini zaman içerisinde yavaş yavaş tamamlayarak yaklaşık 1 aylık bir süre içerisinde saçın kendi rengine dönüşmesini sağlar ve doğal bir görünüm sunar.

 Saçınız ve saç deriniz artık hak ettiği değeri 4X4 lük setimizle buluyor.

NANODERM SAÇ BAKIM SETİ    www.nanodermturkiye.com   

TELEFON   (216) 495 84 84

Kaynak : haber7.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —