ESENYURT GAZETESİ 29.06.2011 15:28:00 4818 0

City Center, Esenyurt’ta Yükseliyor!

Esenyurt’un kalbinde konuşlanan City Center, Türkiye’de bir ilk olarak tüm kamu ve ticaret merkezlerinin bir noktada buluştuğu; içerisinde belediye, kamu binaları, ofislerin ve alışveriş merkezinin birlikte yer aldığı iş, alışveriş ve

City Center, Esenyurt’ta Yükseliyor!
Esenyurt Belediyesi ve Özyurt&Vizyon İnşaat’ın birlikte gerçekleştirdiği proje Türkiye’de bir ilk özelliği taşımaktadır. City Center Esenyurt Kamu ve Ticaret Merkezinin Lansman Organizasyonu istanbul Suada Clup’de gerçekleştirilen programa, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Emniyet Müdürü Bülent Köksal, İlçe belediye meclisi üyeleri ve perakende sektörünün üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşmiştir. Mass retailing genel koordinatörü Selim Aktuğ sektörel bilgilendirme konuşması yaptı. Aktuğ “750 bin nüfusa ulaşacak Esenyurt İlçesinde üçüncü bölgenin en değerli projesi şehrin kalbinde olacaktır. Sayın Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve yatırımcılarımız Özyurt&Vizyon İnşaat’ın desteği ile 20 bin metre kare kiralama alanına sahip konforlu bir alış veriş merkezi oluşturuyoruz. Bu proje, tamamen Esenyurt lokasyonu için geliştirilmiş bir projedir. Proje içindeki kamu binaları ve ofisler ile Esenyurt’un ticaret merkezini burada oluşturmuş oluyoruz” dedi.
 
“Hayaldi, Gerçek oldu”
Necmi Kadıoğlu: “ Türkiye’de böyle bir projenin ilk olduğunu vurgulayan Başkan Necmi Kadıoğlu, “Nüfusu 500 bin olan Esenyurt ilçemizde, resmi kurumların bir arada bulunduğu bir çatı ile vatandaşın resmi kurumlar arasında koşmasını önlemek gerekiyor. Çünkü Esenyurt İstanbul’un farklı ilçelerinden yoğun göç almaktadır. Bizde planlarımızı bu yönde yapıyoruz. Önümüzdeki süre içinde 600 ile 750 bin arasında bir nüfusu olacağını planladığımız ilçede, vatandaşın ihtiyaçlarına cevap verecek bir yapı oluşturmayı istedik” diye konuştu. Kadıoğlu “ Resmi kurumların günlük 5 bin kişilik bir insan hareketliliği var. Buna ek olarak Esenyurt’un prestijli bir noktasında gerçekleştireceğimiz projeyi ticari ve iş merkezleri ile desteklemek istedik” dedi. Proje içinde, üç kategoride ofisler inşa edilerek buradaki hareketlilik artacağını vurgulayan Kadıoğlu “Resmi işlemlerini tamamlayan insanların alış veriş yapabileceği, sosyal alanlardan faydalanabilmesi için yanı başında bulunan 74 dönümlük Recep Tayip Erdoğan Park’ında dinlenebileceğini” söyledi.
 
“Vatandaş daha iyi hizmet alacak”
Esenyurt’ta Kaymakam olarak ilçede yönetim işleri ile uğraş verdiğini söyleyen İlçe Kaymakamı Halil Uyumaz, ayrıca yatırım işlemlerine de destek olduğunu ifade etti.  Kaymakam Uyumaz” Esenyurt’ta üç yıldır kurucu Kaymakam olarak görev yapıyorum. Belediye Başkanımız ile birlikte modern bir kent oluşturma çabası içerisindeyiz. Bu projenin bizi ilgilendiren iyi tarafı, tüm kurumları ilgilendiren içinde payı var. Emniyet, Belediye, Kaymakamlık ve diğer tüm kurumların olduğu Türkiye’de bir ilk proje olduğunu görmekteyiz. Ben inanıyorum ki bu proje, hem iş adamlarımız açısından, hemde vatandaşlarımız bakımından çok iyi bir çözüm olacaktır. Çünkü bize gelen vatandaşımızın böyle modern bir binada, güzel hizmet alması, ayrıca sosyal alanlardan da faydalanması zengin bir proje olduğunun göstergesidir” diyerek sözlerini tamamladı.  
 
 
Esenyurt Belediyesi ve Özyurt&Vizyon inşaatın birlikte başlattığı City Center, 195.000 m2 kapalı inşaat alanı, 2000 araçlık kapalı ve açık otoparka sahiptir. Proje 76.000 m2 “özel orman statüsünde” Recep Tayyip Erdoğan Parkı ile iç içedir. City Center içerisinde tüm birimleri ile hizmet veren 10 katlı, 12.000 m2 Esenyurt belediyesi, halkın bölge milletvekilleri ile buluşacağı meclis salonu ve TBMM irtibat bürosu yer almaktadır. Ayrıca 8.500 m2 Hükümet Konağı; içerisinde kaymakamlık, nüfus müdürlüğü, milli eğitim, tapu kadastro, mal müdürlüğü, müftülük ve sosyal yardımlaşma vakfı ofisleri, 4500 m2 emniyet müdürlüğü aynı konsept içerisinde bulunmaktadır. City Center Esenyurt içerisinde 26.000 M2 kiralanabilir, toplam 45.000 Metrekare yaşam, eğlence ve alışveriş merkezini bulunmaktadır. Ulusal ve uluslar arası perakende markaları, hipermarket, sinema salonları, foodcourt, çocuk ve genç eğlence alanları ile ticaret merkezi olmanın yanında bir yaşam merkezi niteliğini beraberinde taşımaktadır.
 
“Gelişen Türkiye’nin yeni kenti Esenyurt’ta eviniz ile işiniz, City Center ayrıcalığıyla aynı mekânda birleşiyor”
City Center Esenyurt’ta 3 farklı konseptte ofisler bulunmaktadır. Home Office: 75 m2 ile 185 m2 Aralığında, 1+1, 2+1, 3+1 seçenekleriyle, 23 Katta toplam 244 ofis mevcuttur. Deluxe Office: 8 Kattan oluşan, 70 m2 ile 151 m2 arasında değişen toplam 88 ofis yer almaktadır.
Premium Office: Kendi içerisinde katlı villa biçiminde dizayn edilen ofisler, 180 m2 ile 360 m2 arasında değişmektedir.
 
 

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.