Tarih: 01.01.0001 00:00 469

Aynı yerde durarak çözemezsiniz

Diyarbakır'da kalmak 'benim merkezim burası' anlamına gelir. Bu da ayrı bir parlamento oluşturma gayretinden başka bir anlam taşımaz.

Aynı yerde durarak çözemezsiniz

Devletin ve sisteminin mağdur ettiği bir halk Kürtler. Defalarca, sistematik bir şekilde haksızlığa uğramış ve uğramaya devam eden kardeşlerimiz. Kimlikleri önünde engeller bulunan ülkedaşlarımız. Kürtlerin mağduriyetleri bu gün hala devam ediyor. Üstelik bu da yetmiyor,  tekrar tekrar yeni mağduriyetler ekleniyor üzerlerine. Hatip Dicle meselesi örneğin... Yaptığı bir konuşma yüzünden 'terör örgütü propagandası' nedeniyle yargılanıp mahkum oluyor. O mahkumiyet vekil seçildikten sonra hatırlatılıp, vekilliği iptal ediliyor. Yani konuşma yüzünden mahkum olma, mahkum olma yüzünden siyasetten uzaklaştırılma. Lanet gibi bir kısır döngü...Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz (Nagehan Alçı - Akşam)

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.