Tarih: 01.01.0001 00:00 220

73'lük yengesine tecavüz edip yaktı

Kırşehir'in Mucur ilçesinde 24 yaşındaki bir kişi, iddiaya göre 73 yaşındaki amcasının eşine önce tecavüz etti, daha sonra ise kolonya dökerek yaktı.

73

İlçenin Acıöz Mahallesinde meydana gelen olay iddiaya göre, hafta sonu saat 22.00 sıralarında yalnız yaşayan Elmas K. isimli kadının evinde yangın çıktı. Yangını söndüren ekipler evin içerisine girdikten sonra yaşlı kadının yanmış cesediyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan ekipler yangını şüpheli bularak yaşlı kadının cesedini Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Buradan gelen raporda yaşlı kadının tecavüz edildiği ve yakılmadan önce üzerinde boğuşma izi olduğunu tespit etti.

Soruşturma başlatan polis, Elmas K.'nın evinin yanında bulunan kaynının oğlu olan Kadir K.(24)'yı gözaltına aldı. Eli, yüzü çizilmiş durumda olan Kadir K., sorgusunda suçunu itiraf etti.

İşlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlatan Kadir K. ölen amcasının eşi olan Elmas K.'ya önce tecavüz ettiğini daha sonra da başına bir cisimle vurup bayılttıktan kolonya dökerek, evi ateşe verdiğini anlattı.

Tatbikat için olay yerine getirilen Kadir K.'ya Elmas K.'nın çocukları saldırmak istedi. Cinayet zanlısı Kadir K. mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.