Tarih: 01.01.0001 00:00 37

Vardan: Refah istiyoruz halkı geriyorlar

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ömer Cihad Vardan, istikrarın devam etmesi yönünde büyük umutları olduğunu ancak birilerinin bu ortamı bozmak istediğini söyledi.

Vardan: Refah istiyoruz halkı geriyorlar

MÜSİAD BAŞKANI: REFAH İSTİYORUZ, HALKI GERİYORLAR! TRT Haber Ekonomi Ajandası programında Seda Akbay’ın sorularını yanıtlayan Vardan, mecliste son dönemde yaşanan boykot krizinin ekonomideki istikrarı olumsuz etkilediğini kaydetti.Türkiye’de stratejik dönüşümün ve reformların bir an önce halledilmesi gerektiğini vurgulayan Vardan, meclisin bir an önce suni krizlerden kurtulup iş odaklı çalışması gerektiğini ifade etti.Sorunun çözüm adresinin meclis olduğunu vurgulayan Vardan, halkı germenin Türkiye’ye bir faydası olmayacağını dile getirdi. “DÜNYADAKİ KRİZİ FIRSATA ÇEVİREBİLİRİZ”  Türkiye’nin AB üyeliği hakkında da konuşan Ömer Cihad Vardan,“Avrupa Birliği ekonomik olarak, bizden istediği kriterleri kendileri gerçekleştiremiyor” dedi.Avrupa’da bir çok ülkenin bütçe açığının Türkiye’den fazla olduğunun altını çizen Vardan, bu avantajı “Türkiye bir ivme yakaladı. Bu avantajı Türkiye’nin iyi bir şekilde kullanması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.