Tarih: 01.01.0001 00:00 432

Bir Ayrılık film fragmanı

Asghar Farhadi'nin yönettiği ve Leila Hatami, Sareh Bayat ile Shahab Hosseini'nin oynadığı ''Bir Ayrılık (Jodaeiye Nader az Simin-A Separation)'' filmi, dram sahneleriyle sinemaverlerle buluşacak.

Bir Ayrılık film fragmanı
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Filmin konusu:

Filmde, Simin, kocası Nader ve kızı Termeh ile İran'ı terk etmek ister. Nader'in Alzheimer hastası babasını bırakmayı reddetmesi üzerine boşanma davası açan Simin, dava talebi reddedilince anne babasının evine gider. Termeh ise babasıyla kalmaya karar verir. Nader, kızına ve babasına bakması için hamile bir genç kadın tutunca birçok sorun ortaya çıkar.

Film detayları:

Yapım: 2011 ~ İran Tür: Dram Yönetmen: Asghar Farhadi Oyuncular: Leila Hatami,  Ali-asghar Shahbazi,  Babak Karimi,  Kimia Hosseini,  Merila Zarei,  Peyman Moaadi,  Sareh Bayat,  Sarina Farhadi,  Shahab Hosseini,  Shirin Yazdanbakhsh Senaryo: Asghar Farhadi Yapımcı: Asghar Farhadi Görüntü Yönetmeni: Mahmoud Kalari Müzik: Sattar Oraki Süre: 33 dk Gösterim Tarihi: 01 Temmuz 2011 (Türkiye)

Film fragmanı: 

Haber 7

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.