Tarih: 01.01.0001 00:00 450

Julia'nın Gözleri film fragmanı

Guillem Morales'nin yönettiği ve Belen Rueda, Lluis Homar, Pablo Derqui ile Francesc Orella'nin oynadığı ''Julia'nın Gözleri (Los Ojos de Julia-Julia's Eyes)'', korku ve gerilim sahneleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Julia
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Filmin konusu:

Filmde, göz hastalığı olan Julia'nın, ikiz kız kardeşi de aynı hastalığa yakalanır ve kendini bodrumda asar. Herkes onun intihar ettiğini düşünse de Julia aynı fikirde değildir. Kardeşini kimin öldürdüğünü öğrenmek amacıyla araştırmalara başlar.

Film detayları:

Yapım: 2010 ~ Belçika,  Hollanda Tür: Gerilim,  Korku Yönetmen: Elbert Van Strien Oyuncular: Charlotte Arnoldy,  Hadewych Minis,  Barry Atsma,  Bart Slegers,  Els Dottermans,  Isabelle Stokkel,  Lisa Smit,  Marc Lauwrys,  Philippe Colpaert,  Steven Boen,  Stevenwarre Borgmans,  Tibo Vandenborre,  Viviane De Muynck Senaryo: Elbert Van Strien,  Paulo Van Vliet Yapımcı: Elbert Van Strien,  Claudia Brandt Görüntü Yönetmeni: Guido van Gennep Müzik: Han Otten,  Maurits Overdulve Filmin Websitesi: www.zwartwaterdefilm.nl Süre: 1 saat 52 dk Gösterim Tarihi: 01 Temmuz 2011 (Türkiye)

Film fragmanı:

Haber 7

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.