Tarih: 01.07.2011 14:00

Lady Gaga Japonya'da Çin'in pandası oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Yabancı bir ülkeyi ziyaret ettiğinizde oranın kültürüne uyum sağlamak ve saygı gösterme her zaman kibar bir davranıştır. Ancak en sevdiği yerlerden birinin Japonya olduğunu söyleyen Lady Gaga, bu ülkenin simgesi olan hayvanı muhtemelen yanlış biliyor.

Çin'in simgelerinden biri olan panda kılığında bir Japon TV şovuna katılan şarkıcı Lady Gaga, gözlerini ve etrafını tamamen siyaha boyadı, siyah beyaz bir elbise giydi ve saçlarını iki ayrı topuz halinde tepesinde topladı.

Pandaları çok sevdiğini söyleyen 25 yaşındaki yıldız, 'Pandaların pençeleri var. Ben de her zaman hayranlarıma pençelerini havada tutmalarını söylüyorum. Bu hafta epey bambu yedim' dedi.

Programda sonraki dakikalarda panda bebeklerine sahip olmak istediğini anlatan Lady Gaga, kendi Twitter hesabında da kendini 'Gagapanda' olarak tanımladı.

Japonya'daki depremzedeler için satışa çıkarılan yardım bilekliklerinin gelirini zimmetine geçirmekle suçlanan Gaga, iddiaları reddederek davanın haksız olduğunu tüm gelirin yerlerine ulaştırıldığını ve kendi kaynaklarıyla da hâlâ bu konuya destek verdiğini açıkladı.NTVMSNBC

Kaynak : haber7.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —