EKONOMİ 5.07.2011 15:20:42 1679 0

Çeşitli kamu kurumlarının ihale sonuçları

Aralarında Jandarma Genel Komutanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve bazı üniversitelerin de bulunduğu pek çok kurumun açtığı hizmet alımı ihaleleri sonuçlandı.

Çeşitli kamu kurumlarının ihale sonuçları

Dokuz Eylül Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin 1 aylık hastane destek hizmetleri alımı için açtığı ihaleyi, 1 milyon 106 bin 130,94 lira bedelle ''Vira Temizlik İnşaat Turizm Taşımacılık ve Hizmet Organizasyonu Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'' aldı.

Pazarlık usulü ile yapılan ihaleye 2 firma teklif verdi ve her iki teklif de geçerli sayıldı. İşin başlangıç tarihi 1 Temmuz 2011, bitiş tarihi ise 31 Temmuz 2011 olarak belirlendi.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 3 aylık malzeme dahil yemek pişirme dağıtım ve sonrası hizmet alımı ihalesini de 467 bin 245 lira bedelle ''Beyazıt Yemek Temizlik Otom. İnş. Ltd. Şti'' kazandı.

İki firmanın teklif verdiği ihalede tekliflerden 1'i geçerli sayıldı. Pazarlık usulü ile yapılan ihalede işin başlangıç tarihi 1 Temmuz 2011, bitiş tarihi ise 30 Eylül 2011 olarak tespit edildi.

Sağlık Bakanlığı Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi'nin 3 aylık malzemeli temizlik ihalesi sonuçlandı. Pazarlık usulü ile yapılan ihaleyi, 607 bin 626 lira bedelle ''Ayçağ Medikal Tem. İnş. Bilg. Otom. Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti'' kazandı.

İhalede işin başlangıç tarihi 1 Temmuz 2011, bitiş tarihi de 30 Eylül 2011 olarak belirlendi. İhaleye sadece 1 firma teklif verdi.

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Ted. Merk. Komutanlığı'nın 59 araçla 59 güzergahta personel taşıma hizmeti için açtığı ihale sonuçlandı. İhaleyi, 2 milyon 386 bin 802 lira bedelle, ''Güven Çayır Turizm Taşımacılık ve Otel. Tic. Ltd. Şti'' aldı.

4 firmanın teklif verdiği ve tüm tekliflerin geçerli sayıldığı ihalede işin başlangıç tarihi 1 Temmuz 2011, bitiş tarihi ise 30 Haziran 2012 olarak belirlendi.

Milli Savunma Bakanlığı Genelkurmay Başkanlığı Bağlıları ve Müsteşarlık 3. Kolordu Komutanlığı'nın personel taşıma hizmeti alımı için açtığı ihaleyi de 169 bin 650 lira bedelle ''Birinci Turizm Taş. İnş. Emlak. Temiz. Gıd. San. ve Ticaret Ltd Şirketi'' kazandı.

Sadece 1 firmanın teklif verdiği ihalede işin başlangıç tarihi 1 Temmuz 2011, bitiş tarihi ise 30 Haziran 2012 olarak belirlendi.

Karayolları Genel Müdürlüğü Sivas 16. Bölge Müdürlüğü'nün Sivas ve bölge dahili yollarda araç çalıştırılmasıyla şantiye işçilik hizmetlerinin yapılmasına yönelik açtığı ihale de sonuçlandı.

10 firmanın teklif verdiği ve tüm tekliflerin geçerli sayıldığı ihaleyi 723 bin 494 lira bedelle ''Ceylan Tur. Oto Kiralama Servis Nakliyat Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'' aldı. İşin başlangıç tarihi 1 Temmuz 2011, bitiş tarihi ise 27 Aralık 2011 olarak belirlendi.

Mezitli Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 6 ay süreyle personel çalıştırılması ve araç kiralanması işi için açtığı ihaleyi 748 bin 900 lira bedelle ''Alhan Temizlik Gıda Seyahat Tekstil Petrol İnşaat Dayanıklı Tüketim Sanayi Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

İşin başlangıç tarihi 1 Temmuz 2011, bitiş tarihi ise 31 Aralık 2011 olarak tespit edildi. İhaleye 4 firma teklif verdi ve bunların tümü geçerli sayıldı.

Akdeniz Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin bilgisayar veri işlem ve hasta kabul hizmeti için açtığı ihaleyi, 5 milyon 836 bin 191 lira bedelle ''Mn Temizlik Hizmet Taah. Gıda İnşaat. Medikal Sanayi ve Ticaret AŞ'' aldı.

İhaleye 6 firma teklif verdi ve bu tekliflerin tümü geçerli sayıldı. İşin başlangıç tarihi 1 Mart 2011 bitiş tarihi ise 31 Ocak 2012 olarak tespit edildi.

Çukurova Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin Balcalı Hastanesinin temizlik işleri için açtığı ihaleyi, 796 bin 496 lira bedelle ''Tuğçe Turizm Temizlik Gıda ve Taş. AŞ'' aldı. İhaleye 2 firma teklif verdi ve bu tekliflerin ikisi de geçerli sayıldı.

İşin başlangıç tarihi 1 Temmuz 2011, bitiş tarihi ise 30 Eylül 2011 olarak belirlendi.

Karayolları Genel Müdürlüğü Taşınmazlar Dairesi Başkanlığının Bünyan il yolu kamulaştırma planlarının ve arşivin güncellenmesi ile ek plan üretimi için çıktığı danışmanlık hizmet alımı ihalesi de sonuçlandı. Pazarlık usulü ile yapılan ihaleyi, 51 bin lira bedelle ''Samsun Harita Müh. Müş. ve Taahhüt Ltd Şirketi'' kazandı.

Toplam 14 firmanın teklif verdiği ihalede tüm teklifler geçerli sayıldı. İşin başlangıç tarihi 29 Haziran 2011, bitiş tarihi ise 29 Ekim 2011 olarak belirlendi.

Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı, Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü, Çukurova Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin aralarında bulunduğu bulunduğu bazı kurumların hizmet alımı ihaleleri sonuçlandı.

Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü) Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Ç.Ü Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi destek hizmetleri alımı için açtığı ihaleyi, 1 milyon 933 bin 744,4 lira bedelle ''Tuğçe Turizm Temizlik Gıda ve Taş. AŞ'' aldı.

İşin başlangıç tarihi 1 Temmuz 2011, bitiş tarihi ise 30 Eylül 2011 olarak belirlendi.

Hastanenin sağlık hizmetleri alımıyla ilgili düzenlediği ihaleyi de 3 milyon 430 bin 631,25 lira bedelle ''Star Temizlik İnşaat Gıda Mobilya Tarım Hayvancılık Turizm Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'' üstlendi. Bu işin de başlangıç ve bitiş tarihleri, 1 Temmuz-30 Eylül 2011 olarak tespit edildi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarlık Serik Devlet Hastanesi'nin otomasyon sistemi içinde bilgisayar kullanıcısı hizmet alımı ihalesini, 1 milyon 98 bin 374,48 lirayla Sil-Pa Organizasyon Tem.Güv.Tür.İç ve Dış Tic.Ltd. Şirketi kazandı. Bu işin başlangıç tarihi 1 Ağustos 2011, bitiş tarihi de 31 Aralık 2011 olacak.

Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Kocaeli İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün Kocaeli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Bağlı Kuruluşlarının 7 ay (214 günlük) 168 malzemesiz temizlik personeli ve 5 kişilik danışma olmak üzere toplam 173 kişilik hizmet alımı için açtığı ihaleyi, 1 milyon 530 bin 56,13 lira ile Turkuaz Sosyal ve Destek Hizm.Tem.San.Tic.Ltd şirketi kazandı. İşin başlangıç tarihi, 1 Temmuz 2011 bitiş tarihi de 31 Aralık 2011 olarak belirlendi.

Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Malzeme Yönetimi ve Ticaret Dairesi Başkanlığı İç Ticaret Müdürlüğü'nün Atatürk HES İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olan 70 kişiyle yemekhane, lokal, çay bahçesi, misafirhane, kalorifer dairesi, su pompası, idari binası, site sıhhi tesisat, kalorifer ve kanalizasyon işlerine ait genel temizlik için açtığı ihaleyi, 2 milyon 318 bin 681,01 lira bedelle Baynaz Bilişim Temizlik Gıda Medikal İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi kazandı. İşin başlangıç ve bitiş tarihi, 30 Haziran 2011 ve 30 Haziran 2013 olarak belirlendi.

İstanbul Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü'nün üniversitenin İstanbul Tıp ve Cerrahpaşa Tıp Fakültelerinin ihtiyacı olan 2011 yılı 4 ay süreli çamaşır yıkama hizmeti için düzenlediği ihaleyi, 831 bin 877,44 lira bedelle Atenaş Antalya Turizm Endüst. AŞ üstlendi. İşin başlangıç tarihi, 1 Temmuz 2011, bitiş tarihi de 31 Ekim 2011 olarak tespit edildi.

Kaynak : haber7.com


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.