Tarih: 01.01.0001 00:00 485

Ünlü radyocular Kanal 7'de buluşuyor

Kanal 7 Televizyonu’nda Radyo dünyasının ünlü isimlerinin sunacağı “Gecenin Mikrofonu” isimli program başlıyor. Programda ünlü radyocularla ve ünlü konuklarıyla keyifli sohbetler gerçekleştirilecek.

Ünlü radyocular Kanal 7

Radyoculuk dünyasının ünlü isimleri Erkan Koç, Ali Şentürk (Afrikalı Ali) ve Şener Duran (Gönül dostu Şener) Kanal 7 Televizyonu’nda yeni bir programla ekrana gelecek. Perşembe akşamları ekrana gelecek “Gecenin Mikrofonu” isimli programda ünlü radyocularla ve ünlü konuklarıyla keyifli sohbetler gerçekleştirilecek. Programın ilk hafta konuğu ise ünlü şarkıcı Alişan olacak.İlk müzikal projeleri ‘Radyocularla Meşkhane' isimli albümlerini kısa süre önce piyasaya sunan ünlü radyoculardan üçü Kanal 7’de yeni projeleri için bir araya geliyorlar. Gecenin Mikrofonu adıyla ekrana gelecek programda ünlü radyocular her Perşembe ünlü konuklarıyla renkli ve eğlenceli bir içerikle izleyicilerle birlikte olacak. Müzik sektörüne çaldıkları şarkılarla yön veren ünlü radyocular, kısa süre önce kendi seslendirdikleri şarkılarla dinleyicileriyle buluştu. Albümlerinin ardından bir araya gelen ünlü radyocular birlikteliklerini Kanal 7’de yayınlanmaya başlayacak “Gecenin Mikrofonu” programında sürdürecekler. Programın ilk konuğu ise ünlü şarkıcı Alişan olacak. Keyifli ve eğlenceli bir program izleyicileri bekliyor.Ünlü radyocular Erkan Koç, Ali Şentürk ve Şener Duran’ın birlikte sunacağı program her Perşembe günü saat 23.10’da Kanal 7’de ekrana gelecek.

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.