Tarih: 01.01.0001 00:00 3379

Miniklerin Şampiyonu, İstanbul Demirspor Oldu

Küçükçekmece Belediyesi sponsorluğunda, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından organize edilen 5. Minikler Futbol Turnuvası’nın şampiyonu İstanbul Demirspor oldu.

Miniklerin Şampiyonu, İstanbul Demirspor Oldu
Final maçında Sefaköy Kartalspor ile karşılaşan İstanbul Demirspor, şampiyonluk kupasını Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın elinden aldı.20 Haziran’da start veren ve iki hafta boyunca 16 takımın kıyasıya rekabetine sahne olan, 5. Minikler Futbol Turnuvası, Yeşilova Stadı’nda gerçekleştirilen final müsabakası ve ödül töreniyle sona erdi. Sefaköy Kartalspor’ la karşılaşan İstanbul Demirspor, 5- 2’lik skorla turnuvanın bu yıl ki şampiyonu oldu. Ödül törenine, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcısı Levent Uslu, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Yöneticileri Ali Tanrıyaşükür ve Ufuk Tatar, Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de katıldı.
 
İstanbul Demirspor - Sefaköy Kartalspor Karşılaştı
Sefaköy Kartalspor’un başlama vuruşuyla start alan maçı, ünlü spor spikeri Emre Tilev, tribündeki izleyicilere canlı olarak anlattı. Tilev’in eğlenceli ve coşku dolu yorumu eşliğinde oynanan maçı tribündeki seyirciler 60 dakika boyunca keyifle izledi. Hakem Tahir Arıcan’ın yönettiği İstanbul Demirspor ve Sefaköy Kartalspor final maçı, iki takımın karşılık atakları ve kıyasıya mücadelesiyle ilk yarıda 2-2 berabere sonuçlandı. İkinci yarıda ise İstanbul Demirspor’un etkin ataklarıyla süren maç, takımın 5-2 lik üstünlüğüyle sona erdi. Şampiyon takım, kupasını ve madalyalarını Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın elinden aldı. Şampiyonluk kupasını kaldıran takımın heyecanı ve mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.
 
Bütün Takımlarımız Kazandı
Sporda kaybeden yoktur, spor yapan kazanır sloganıyla yola çıkan ve kültür ve sanata olduğu kadar spora verdiği değer ve yaptığı çalışmalarla da takdir kazanan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ödül töreninde yaptığı konuşmada, “ Amacımız çocuklarımıza sporu sevdirmek ve sporu hayat biçimi haline getirmek. Spor yapanlar hem kişilik gelişimlerini tamamlarlar hem de olumsuz alışkanlıklardan uzak dururlar. Burada kardeşlik, özveri, hayata hazırlanmak var. Bizlerin amacı profesyonel sporcular yetiştirmek değil, çocuklarımızın mutlaka sporun bir dalıyla uğraşmasını sağlamak. Onları teşvik etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde, amatör spor kulüplerimizle birlikte alt yapıdaki eksiklikleri destekleme kararı aldık. Bu sahalarda çok değerli sporcularımız yetişecek. Evlatlarımız bu turnuvada ter döktü. Bir takımımız şampiyon oldu ancak bütün takımlarımız kazandı. Tüm çocuklarımızı yürekten kutluyorum. Bu gençlerimizi yetiştiren anne ve babalara da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Çeşitli Kategorilerde Ödül Verildi
Törende, ikincilik ödülünü Sefaköy Kartalspor, üçüncülük ödülünü ise İstanbul Trabzonspor aldı. Turnuvanın en centilmen takımı ise Bezirganbahçespor oldu. Dereceye giren takımların yanı sıra törende, en erken gol, gol kralı, en iyi kaleci ve emeği geçenler kategorilerinde de ödül verildi. Dereceye girenler ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.