Tarih: 07.07.2011 15:11

Antalya'da masalsı bir düğün- Galeri

Facebook Twitter Linked-in

GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Hindistan'ın önde gelen demir çelik üreticisi bir işadamının 25 yaşındaki kızı Payal ile ülkenin tekstil sektöründe bir numara olan işadamının oğlu 26 yaşındaki Deepak, 5 gün 5 gece sürecek düğünlerini Antalya'da yapıyor. Soyadlarının açıklanmasını istemeyen iki ailenin çocuklarının düğünü için Türk Hava Yolları'ndan kiralanan özel uçakla Hindistan'dan 450 konuk dün Antalya'ya gelmişti. Kundu turizm bölgesinde bulunan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Otel'deki düğün kutlamaları bugün 'kına töreni' ile başladı. Gelin Payal'ın ipek elbisesi, takıları ve Hint kınası ile ellerine yapılan motifler dikkat çekti.

HERGÜN FARKLI EĞLENCE

Mardan Palace Oteli Genel Müdürü Cumhur Özen düğünün 5 gün devam edeceğini belirterek, 'Her gün farklı aktiviteler gerçekleşecek. Gelin tarafının yaptığı kutlamalarla düğün başladı. Daha sonra erkek tarafının kutlamalarıyla devam edecek. Daha sonrada 3 gece farklı farklı yerlerde çeşitli eğlenceler yapacaklar Özel bir istekleri çok fazla olmadı. Burada otelimizin kitlelere ve dünya turizmine nasıl bir hizmette bulunduğunu çok iyi anlayabiliyoruz. Dünyanın öbür ucundan, dünyanın önde gelen ailelerinden birinin ülkemizi, şehrimizi ve işletmemizi tercih etmiş olması, turizme ne kadar büyük bir katkıda bulunduğunu açık bir şekilde göstermektedir' diye konuştu.

DÜĞÜNÜ KIZ TARAFI KARŞILADI

Hint adetlerine göre düğün masraflarını karşılayan kız tarafının otele 1 milyon Euro ödediği öğrenildi. Toplam 2 milyon euro maliyetli düğünde geri kalan masraflar ise Antalya'ya getirilen yakınlar, verilen yemekler, 25 farklı çiçek türünden 100 bin dal çiçek gibi diğer ihtiyaçlar için ödendiği öğrenildi. Düğünün görücü usulü olduğu ve gelin ve damadın ilk kez birbirlerini Türkiye'de gördüğü söylendi.   

Kaynak : haber7.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —