Tarih: 09.07.2011 09:25

Bon Jovi'nin dakikalarca alkışlanan sürprizi

Facebook Twitter Linked-in

Bora Engin-Eda Solmaz'ın haberi

Basketbol Milli takım forması da giyen ve konser bitince dakikalarca alkışlanan grup tekrar sahneye çıkıp 4 şarkı daha söyledi...

Dünyaca ünlü Amerikalı efsane rock grubu Bon Jovi, 18 yıl aradan sonra ‘The Greatest Hits Tour 2011’ turnesi kapsamında dün akşam Seyrantepe TT Arena Stadı’nda hayranlarıyla bir araya geldi.

Yoğun ilginin olduğu konsere birkaç saat önce helikopter ile gelen Bon Jovi, her konserde olduğu gibi helikopterden iner inmez grup olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra hayranlarını selamlayan grup, kulisin yolunu tuttu.

Gecenin en dikkat çekici olaylarından birisi ise Bon Jovi’nin ön grubu olan Redd’in Ergenekon’dan hapiste olan gazetecilere ithafen Ahmet Şık ve Nedim Şener maketleriyle sahneye çıkması oldu.

Yer yerinden oynadı!..

Redd grubunun ardından Bon Jovi’nin sahneye çıkmasıyla birlikte yer yerinden oynadı. Raise Your Hands ile konsere başlayan grubun solisti John Bon Jovi “Uzun zaman oldu. Yapacak cok şeyimiz var. Bizimle misiniz?” diyerek ‘You Give Love a Bad Name’ şarkısı ile konserine devam etti.

Konser arasında tek amacının Türk kızlarına çığlık attırmak olduğunu söylerken ünlü sanatçı kendisine hediye edilen ‘Bon Jovi 10’ yazılı Türk formasıyla birkaç şarkı söyledi. Konseri tamamlayan ekip dakikalarca alkışlanınca tekrar sahneye dönerek 4 şarkı daha seslendirdi.

Kaynak : haber7.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —