Tarih: 12.07.2011 12:48

Otellerin ağırlamak istemediği 5 ünlü isim

Facebook Twitter Linked-in

GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Reha Erus'un haberi

Dünya Otelciler Birliği, otellerinde ağırlamak istemedikleri 5 ünlüyü sıraladı. İsteklerinin ardı arkası kesilmeyen Amy Winehouse kara listenin başında yer alırken, köpeğine de kendisi kadar ilgi bekleyen Mariah Carey beşinci sıraya girdi.

DÜNYA Otelciler Birliği (İH&RA) otellerde rezervasyon yapmak istemedikleri “VIP Kara Listesi”ni açıkladı. Listenin en başında, Amy Winehouse yer alıyor. En çok şikayet alan Winehouse’un istekleri yerine getirilmediğinde, çok terbiyesizleştiği belirtiliyor. İtalyan “İl Giornale” gazetesi, “www.concierge.com” sitesinden yaptığı alıntıda kara listenin ikinci sırasında “Guns n’Roses” topluluğunun lideri Axl Rose olduğunu ve Rose’un, bir otel görevlisini bacağından ısırdığını da yazdı. Gereğinden fazla oda ayırtıp, gelmeyen ve otelin ücretini ödemeyen Britney Spears ise üçüncü sıraya yerleşti. Dördüncü sıraya Hollywood’un taş bebeği Nicole Kidman geldi.

Köpeği bezdirdi

Süitindeki banyonun 60 vatlık ampullerini 40 vatlıklarla değiştirilmesini şart koşan Kidman’ın, oda servisini de tutsağı haline getirdiği belirtildi. Son sıradaysa ünlü şarkıcı Mariah Carey bulunuyor. Kaldığı süitin küvetinin maden suyu ile doldurulup her an kendisi ve köpeği için hazır tutulmasını isteyen Carey’nin, otel görevlilerini bezdirdiği belirtildi.

HÜRRİYET

Kaynak : haber7.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —